torsdag 6 januari 2011

Lite av varje (Både bra och dåligt)

Hm vad är det i livet som verkligen gör att man får känna lite lycka och som sätter lite extra krut på tillvaron ?. Jo t ex när man får göra något positivt istället för all negativa skit som vår an familj är tvungna att dras med varje dag. Så förra helgen så bestämde jag med barnens mormor att på onsdag och torsdag denna vecka var det dags för dom stora barnen att få hitta på något roligt istället för allt sjukhus elände som råder just nu för tillfället. Så igår onsdag åkte vi upp med tåget tur och retur till Skövdes nya äventyrsbad. Vilket ställe säger jag bara ! och Rosenlundsbadet i Jönköping kan slänga sig iväggen !

Vågbassängen Upplevelsebadet i Skövde (bild från Skövde kommuns hemsida)

Barnen bara älskar detta badhus och vi åkte ihop med Tomas och Kim som är några av våra vänner som inte varit där innan, men som absolut tänker åka dit i framtiden. Dagen avslutades med mat på O´Learys sportsbar inne på Arena Skövde. Jag säger bara vilken god mat och härlig miljö. +++++. Efter den goda maten och  härliga badet var det dags att ta tåget tillbaks till hemmet och på vägen hem så fick jag bara med Simon, eftersom Adam ville följa med sin jämnårige gamla kompis Kim hem till Norrahammar och sova över. Vilket jag tillät eftersom han behöver få lite miljöombyte och göra något roligt. Så det blev bara jag och Simon som till slut klev av bussen hemma hos oss.

Men väl hemma så blev jag oerhört chockad eftersom vår Linda kom hem från sjukhuset, trots att hennes smärtor och feber kvarstår och även hennes värden fortsätter att vara dåliga. Men tydligen ville dom rensa ut på avdelningar nu inför helgen och det känns som att dom inte själva vet hur dom ska hantera hennes sjukdom vidare.Så nu väntar strålning för hennes del vilket är ett elände för hela familjen, eftersom det tar en hel dag för henne att genomföra det. Så förmodligen kommer jag att inte kunna arbeta nästa vecka som jag hade tänkt först. Och efter så blir det väl nya läkarbesök som förmodligen inte kommer att innebära annat än bara ännu mera negativt om framtiden.

 Fy vad ledsen jag blir när jag tänker på framtiden !


Men med tanke på hur mycket jag är tvungen att stå ut med och kämpar för så kände jag idag när jag äntligen fick möjlighet att åka iväg ensam mellan 12 och 17 att åka slalom alldeles själv och rensa hjärnan lite, att det var det skönaste jag gjort på länge. Faktum är att jag borde ta mig mig tid oftare för mig själv. Men jag känner att det verkligen gör nytta och jag måste ju också få lite att leva för med, annars känner jag mig bara som en hemsamarit som ingen fritid har! Men återigen ett stor tack till underbart snälla svärmor & svärfar som tog mina små underbara troll dessa dagar som jag kunde få tid både med dom stora trollen och för mig själv uppe i Knaggebo idag, vilket var helt underbart. Att få åka skidor helt i sin egen takt och äta god mat och njuta av en kopp kaffe, för att sedan fortsätta åka skidor och kunna skingra tankarna lite är för mig helt underbart skönt. Jag måste försöka ta mig tid för något sånt här snart igen.

bild på mig uppe i Knaggebo idag

107 kommentarer:

  1. ja tänk vad lite egentid kan göra underverk.

    Du är en stark person som jag tror kommer klara alla svåra prövningar ni ställs inför nu i framtiden.

    Du tillåter dig att vara ledsen och det är nog så viktigt för att orka med.

    En underbar pappa för de goa pojkarna som jag är övertygad kommer att växa upp till trygga och starka individer tack vare din och Lindas kärlek.

    kram Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Radera
    2. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Specialiserad i följande utrymme.

      (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
      (2) om du alltid har dåliga drömmar
      (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
      (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
      (5) Om du vill ha ett barn.
      (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
      (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
      (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
      (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
      (11) om du vill skilja din man
      (12) om du vill ha dina önskemål.
      (13) Graviditet för att bli barn
      (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
      (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
      (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
      Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

      Radera
    3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Bindande trollformler
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Vad skönt att du fått lite egentid. Bra att du får möjlighet att ladda batterierna så att du känner att du orkar vara den fantastiska pappa och man som du är.
    Det är viktigt att få må bra, lika viktigt som att tillåta sig att vara ledsen när vardagen vänds upp och ner.
    Jag hoppas att ni kan få några mysiga dagar tillsammans framöver.
    Ulrika

    SvaraRadera
  3. Det är bra med släktingar som förstår att man behöver andningspaus från allt. Skönt att höra att ni hade roligt både i badet och att du fick rensa hjärnan med lite slalom. Hoppas innerligt att ni kan få lite lugn och ro från allt vad cancermonster heter snart och kan få njuta lite av att bara vara. Många kramar till er alla från en som följer er varje dag och önskar det fanns ett botemedel mot allt ont. KRAM

    SvaraRadera
  4. Ni verkar ha haft en skön tid på äventyrsbadet du och dina pojkar. Skönt för dig med egentid. Att kunna vara helt själv, ladda ur och ladda batterierna, gråta, skratta, skrika (om så behövs). Det tär så otroligt på kroppen att se någon annan lida och man själv inte kan göra något åt det. Hoppas att du kunde koppla bort tankarna, bara för några minuter, och bara vara, du och skidåkningen.
    Sköt om dig, styrkekramar..

    SvaraRadera
  5. Att få egen tid är jättebra. Men har du ngn utanför familjen att prata med, jag menar ett proffs som en kurator eller samtalsterapeut för du bär på så mkt och det måste få komma ut så du orkar vidare. Du behöver all uppbackning dui kan få för att orka både för din egen skull, barnens och Lindas. I vår cancerfamilj har vi alla använt oss av möjligheten att få prata med ngn utan för hemmet, för då akn man säga allt man bär på utan hänsyn till att ngn tolkar fel eller blir lessen. Även våra barn som är större än era har fått gå i samtal på sjukhuset för att säga om sina rädslor att jag ska dö. För min man har det varit jätteviktigt att ngn annan lyssnar till hans sorg o oro och ajg ahr fått sätta ord på allt som oroar mig ang familjen om det värsta skulle hända. Jag rekommenderar dig verkligen att göra det redan nu om du inte har ngn. Det finns kuratorer, psykologer och sjukhuskyrka kopplad till sjukhuset som man får gratis hjälp av.
    Hälsningar Kristina I uMeå. ruach.blogg.se

    SvaraRadera
  6. Va kul för pojkarna. Åker ni dit snart igen så säg till. Jag tycker det är skit kul att bada men känns som jag blivit förstor för det så jag behöver täckmantel så barn är jätte bra=)

    Även om ni behöver barnpassning så säg till.
    Era pojkar är så snälla så jag passar dom gärna.

    SvaraRadera
  7. Din fullblodsegoist!!!!! Hur tror du att din fru har det??? Fyyy faaan,säger jag bara. Tur man inte har en sån man!!!!

    SvaraRadera
  8. Lars, har funderat lite på sistone hur jag ska kunna formulera en kommentar till dig, så att jag kan göra mig förstådd utan att jag klampar på.

    Jag skulle inte uttrycka mig som ovan kommentar, men det ligger faktiskt lite sanning i vad hon skriver.

    Så, här kommer det jag vill förmedla till dig. Och detta är för dig och Lindas skull.

    Det är dags att acceptera faktum att DU har möjlighet att påverka er närmaste tid.

    Du har så mycket att ge Linda just nu. Det är du som står henne närmast, det är dig hon älskar och behöver. Har du någon aning om hur mycket du kan påverka hur hon mår? Då menar jag både hur hennes sjukdomsförlopp utvecklas, hur länge till hon kommer att finnas hos dig och hur hon upplever sin sjukdom, dvs hur lycklig hon kommer att vara och hur sjuk hon känner sig.

    Hon mår verkligen jättedåligt och är ledsen, det måste du också se, precis som vi andra som följer hennes (och din) blogg. Du KAN inte sitta här och skriva att du inte har något liv och att du känner dig som en hem-samarit och helt enkelt behöver komma iväg och glömma allt elände hemma. Du FÅR inte skriva så, du FÅR inte säga så till Linda. Skulle någon säga så till mig, när jag var sjuk skulle jag gå sönder...

    Det är du som kan ge henne styrkan och glädjen att vilja vara hos dig och barnen så länge som möjligt. Inget är skrivet i sten, men just nu Lars, så ser jag inget annat än att du sitter där och karvar som bäst på att allt ska gå åt pipsvängen och det med en gång!

    Jag vill verkligen inte göra dig illa, men tänk du som så att NU är Linda HÄR! Du kan krama henne, du kan hålla hennes hand. Du kan klappa hennes kind och du kan känna hennes närvaro. Ni kan prata tillsammans och ni kan se era små leka. Ni kan fortfarande hitta små glädjekorn som ni kan väva ihop erat liv med. Det är tufft och det krävs en massa mod och vilja, men jag är övertygad om att du klarar av det, bara du kommer in på rätt spår.

    Finns det någon som du kan prata med? Någon på sjukhuset som du kan få ösa ur dig all din ångest, oro och rädslor hos och som kan stötta dig och ge dig verktyg för att på bästa sätt stötta Linda?

    All styrka till dig och jag hoppas att det jag ville få fram med min kommentar landar hos dig och att det kan stärka och hjälpa dig på något sätt.

    SvaraRadera
  9. Du behöver nån att snacka med,absulut!

    Men,GÖR inte detta på en offentlig blogg,det ka väcka anstöt,det gör det hos mej iallafall....

    KLAGA inte på hur DU har det!!!!!

    Prata med nån,istället!

    SvaraRadera
  10. Lars, jag förstär att du inte menar illa och inte älskar Linda mindre, är övertygad om att Linda också rtcker att du skall ladda batterierna ibland!
    Snälla ni som läser och skriver, döm inte, " walk a mile in my shoes", Lars kan ge mer till Linda när han är utvilad!

    Styrkekram

    Annika

    SvaraRadera
  11. Snälla läsare av denna blogg, var hyggliga och tänk på att han verkligen älskar sin fru och sina barn, ingen tvekan om det!
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    Alla i familjen är drabbade , så även Lars, han är värd beundran och stöd, inte påhopp här.

    Annika

    SvaraRadera
  12. Jag läster både din och Lindas blogg och kan instämma i flera av ovanstående kommentarer som inte gillar det de läser i din den senaste tiden...jag har funderat hur jag skulle skriva en kommentar utan att såra dig, för det är verkligen inte min avsikt, men vet faktiskt inte riktigt hur. Men jag tror också att du skulle behöva någon att prata med och även om jag förstår att du har en tuff tid så är det inte dig det handlar om utan Linda! Finns det kanske möjlighet för dig att få kontakt med Annas man Henrik Gustafson ( http://www.bloglovin.com/m/1260229/77041206/s/0 ) tex förmedlat via Mama så skulle han kanske vara ett bra stöd och kunna ge dig ett bra perspektiv på hur du ska hantera er situation och dina egna känslor!

    Lycka till!

    Pernilla

    SvaraRadera
  13. Jo det som i livet som verkligen gör att man får känna lite lycka och som sätter lite extra krut på tillvaron måste ju absolut vara att efter en härlig dag i skidbacken, komma hem och upptäcka att ens älskade fått komma hem från sjukhuset. En sån härlig glädjechock! Du måste verkligen gå till ett proffs och lära dig njuta av det som är viktigast i livet här och nu. Jag lider med dig och med Linda för att du tar ut EVENTUELLA skräckscenarion NU. Du måste verkligen få samtalstid en gång i veckan hos en kurator. Att vilja gå till jobbet under omständigheterna som råder nu låter inte alls sunt. Det finns massor av ensamstående föräldrar, i Sverige är det ingen som DÖR av det. Och du vet faktiskt inte alls om det verkligen blir så. "I nöd och lust". Nu är det nöd, sök hjälp så du klarar av det åtagandet.

    SvaraRadera
  14. Lars! Skall du orka med din situation och ge tillbaka till familjen måste du även få njuta lite av livet.

    Du är en förebild!

    Hörs!

    David Johansson

    SvaraRadera
  15. Jag håller med David! Om man skall orka ge måste ge så mycket under den press en svår sjukdom i familjen är för all, måste man tillåta att de som är stöttepelare får vila ut ibland och komma från de plikter och de tankar och känslor som känns tunga och ibland outhrdliga, bara mänskligt för att orka kämpa vidare med Linda och pojkarna.
    Lars smiter inte till puben för att " glömma", han badar med pojkarna som också behöver leva vanliga liv och han åker skidor vilket ger motion, frisk luft och lite lugn i själen.

    Du är värd all min beundran Lars!

    Att prata med proffs för att få stöd och råd är en annan sak, det ena kan inte utesluta det andra. Vila och återhämtning behöver alla!

    SvaraRadera
  16. Lars, jag förstår dina tankar. Det måste kännas fruktansvärt att vara i er situation, och som du att stå bredvid din älskade och se henne lida.
    Du behöver också egen tid för att orka med allt nu. Men ni behöver kämpa tillsammans, Linda behöver allt stöd hon kan få nu.
    Skickar lite kraft, och hoppas ni får ork för varje dag.
    "Som din dag, så skall din kraft ock vara"

    /bloggläsare E

    SvaraRadera
  17. Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg och ert öde berör mig något så oerhört. Jag kan inte tänka mig in i er situation och jag lider verkligen med er. Jag förstår till fullo att du behöver komma bort ibland för att kunna andas och samla krafter. Det är fullt naturligt. Du är väldigt stark!

    SvaraRadera
  18. Usch, vad tråkigt och jobbigt att läsa vissa av era kommentarer!

    Självklart måste du, Lars, ha egentid och återhämtning för dig själv för att orka vara det stöd till Linda som du är!

    Ingen av oss som inte varit/är i er situation kan ens låtsas förstå hur påfrestande, smärtsamt och skrämmande det är!

    Jag hoppas av hela mitt hjärta att du inte tar åt dig av elaka kommentarer!

    Fortsätt att kämpa och fortsätt att vara den hjälte du är!!!

    Kramar i massor
    Pilla

    SvaraRadera
  19. Till Alla som Komenterat inlägget från Lars negativt.
    Han Pratar av sig HÄR.
    Vi är genom bloggen, inbjudna att ta del av HANS vardag.
    HAN beskriver SIN värld som han upplever den.
    Linda skriver i SIN blogg, om sin värld, detta är Lars.

    För att kunna hjälpa och stötta Linda, behöver han den avlastning han kan få.
    En piggare Lars är ett bättre stöd än en utsliten Lars.
    Jag har full förståelse för, att Lars känner som han gör.
    Kan han hitta en väg för att få lite tidsfrist, så ska vi inte missunna honom det.

    TÄNK PÅ; VI ÄR INBJUDNA TILL HANS BLOGG.
    Vi ska läsa, inte kritisera hans liv och tankar.

    SvaraRadera
  20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  21. Oj oj oj!! Skrev men skulle förhandgranska så försvann det bara!!

    Jaja börjar om då!!

    Precis Pejori!! Du har alldeles rätt!!

    Kan man inte förstå att detta är en ventil för Lars att lufta sitt elände så ska man inte läsa här!!

    Han måste få ur sig lite så att han ska orka med sitt tuffa liv! Som han faktiskt har. Ett helvete som INGEN kan förstå hur djävligt det är!! För vi är alla olika och tacklar allt på olika sätt!!

    Kan man inte fatta det så läs inte!! Du gör som du gör i situationer och jag som jag gör, Lars gör på sitt sätt!! Och tur är väl det!! Så döm inte!!

    Lars!! Ta inte åt dig av dessa negativa svar!! Om det nu går tryck bort dom bara och läs inte!! Du behöver inte dom kommentarerna. Du gör alldeles rätt för just DIG!! Du vet vad du behöver!!

    Kämpa på du som du gör!! Du är bara bäst för just din familj!! Ni har ett helvete tyvärr!! Och ni kämpar på!! Mer kan ni inte göra!!

    SÄnder över en massa styrka och en massa kramar till er alla!! (Tyvärr det enda jag kan bidra med!!)

    Kramar från Sundsvall!!

    SvaraRadera
  22. Såklart att du måste få ha egentid. Fattar inte vad folk har att klaga på?!
    Lars finns där för Linda större delen av sin tid.
    Lars, ta hand om dig. Bry dig inte om alla elaka kommentarer.
    Kramar från Västerås

    SvaraRadera
  23. Folk som kommenterar negativ har ingen aning om hur det är att stå bredvid som anhörig. Det är jobbigare än vad man tror, man behöver egentid för att att kunna vara pigg så man kan vara det stöd som den sjuke behöver. Alla människor kan inte gå och prata med någon och som sagt, Lars gör det här. Det är hans blogg- han skriver vad han vill och alla med sunt förnuft förstår att han måste få göra saker på egenhand för att kunna orka. Han mår bra av sitt jobb eftersom det blir ett slags avbrott ifrån det som händer- det var samma sak för mig, jobbet blir en fristad. Lars, jag förstår dig! Hoppas Linda mår bättre och känner sig piggare så ni verkligen kan ta vara på tiden.

    KRAM!!!
    /Sanna

    SvaraRadera
  24. Kan bara hålla med alla som skrivit om att du Lars gör ett jättejobb och att du MÅSTE få egentid för att orka med.

    Ingen av oss som bara är bloggläsare har en aning om hur du bemöter Linda hemme, hur mycket du älskar henne och barnen osv osv. Vill man spekulera negativt kan man givetvis göra det.

    Jag har då aldrig tvivlat på att du inte finns där för Linda så mycket du bara kan och orkar. Att du ventilerar dina tankar här får mig inte att tänka i andra banor heller.

    Fortsätt försöka hitta egen tid både för dig ensam och med era barn. Du behöver all kraft och positiv energi du kan få för att klara både nu och sen.

    Just att du finns där för era barn och försöker göra deras vardag bra är för mig en oerhörd kärlekshandling både mot dem, Linda och dig själv.

    Störs man av det du ventilerar så kan man sluta läsa tycker jag.

    Stor varm styrkekram till dig och hela familjen!!
    Lisa

    http://www.lisasfunderingar.se

    SvaraRadera
  25. ni alla i vårat avlånga land som här klagar på det som Lars skriver ni borde veta hut....kämpa på Lars...har följt både din och Lindas blogg undet hela eran tid......du gör ett fantastiskt jobb och en helt underbar man till Linda...... men du behöver också ha egen tid för att ladda dina batteri...... fortsätt så........Kram Tina Hökensås

    SvaraRadera
  26. Milde himmel vilka fårskallar som uttalat sej!
    Kära Lars, du berättar öppenhjärtligt om precis hur du känner, tänker och mår! En ren och skär befrielse med någon som faktiskt vågar stå för att man som anhörig tappar modet, medger att det känns beige och trist... att man inte alla dagar är så hurtigt tapper! Tom längtar till stimulans av ett jobb! Man är fortfarande bara människa och får inte superhjältekrafter och Florence Nightingale-personlighet för att ens partner blir sjuk!
    Satan i gatan vad jag önskar att min partner uppvisade sånt mod om vi drabbades!
    Linda kan tacka gudarna att hon har en man som varken hycklar eller ljuger!
    Att bli ensam med fyra barn skulle skrämma skiten ur dom flesta, dessutom under rådande omständigheter!
    Jag vill passa på att tacka Lars för modet och generositeten att låta oss ta del av dina innersta privata tankar! Vi har mycket att lära!
    Stor kram till både dej och din Linda

    SvaraRadera
  27. Alla människor behöver "egentid", med ett cancermonster i hemmet eller inte. Jag är en ensamstående mamma som har min son på heltid, förutom varannan helg då han är hos pappa. Det är just de där helgerna som får allt att fungera för mig. Två dagar då jag kan sova ut, andas ut, göra egna saker även på kvällen. Med den energin in i kroppen flyter två nya veckor på bra. Du gör helt rätt Lars som tar hand om dig själv mitt i det du och Linda går igenom. Jag förstår inte hur någon kan skriva "det är inte dig det handlar om, det är Linda". Du har också ett liv som ska levas. Du är fantastisk, du och "svärisarna" verkar vara ett bra team. Kärlek flödar i familjen. Punkt. (& KRAM till dig och Linda)

    SvaraRadera
  28. Du är en fantastisk far och make. Självklart måste du få tid att "rensa hjärnan" och samla krafter. Systemet fungerar så att den sjuke får alla tänkbara resurser - vilket de narturligtvis skall ha - men oftast räcker det inte till de anhöriga. De glöms bort. Underbart om du kan ha lite egentid för att orka med. Styrkekramar <3

    SvaraRadera
  29. Vilka kommentarer vissa har, skrämmande. Har man inte själv "gått i skorna" skall man inte uttala sig på det sättet. När man är mitt uppe i allt elände så räcker ibland inte kraften och orken till. Det är fruktansvärt att stå vid sidan om, min man brukade säga att det är tur att det är jag som är sjuk och inte du för jag vet inte om jag hade orkat. Vi har levt med cancermonstret i nästan 2 år och när min make var som sämst var jag som ett ras. Han tvingade mig att åka bort en helg, han sa att jag är ju ändå sjukhuset och får all hjälp här nu så ÅK. Motvilligt åkte jag bort till en väninna en helg, vi grät, skrattade, drack vin, åt choklad och jag fick vara bara Mia och hämta andan. Kom tillbaka till sjukhuset och verkligheten igen med lite ny kraft och kunde finnas vid min makes sida igen. Ofta glöms de anhöriga bort, de lider och kämpar också men på ett annat sätt.
    Lars, du gör ett fantastiskt jobb, du är stark och du orkar men för att kunna vara en stöttande make och pappa måste du få lov att hämta andan. Massa styrka och kärlek till dig, Linda, barnen och svärföräldrarna.

    SvaraRadera
  30. TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

    Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

    (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din man.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

    (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

    SvaraRadera
  31. Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

    SvaraRadera
  32. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

    SvaraRadera
  33. WOW!! Detta är det mest underbara jag någonsin har erfarenhet och jag måste dela denna stora testimony..I besökte ett forum här på internet den 8 MATCH 2015, och jag såg en fantastisk vittnesbörd om denna kraftfulla och stora spell caster heter DR MARVEL på forum..I aldrig trott det, eftersom jag aldrig hört eller lärt sig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska trollformler, inte förrän DR MARVEL gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställt min äktenskap 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig i samma 24 timmar på samma sätt som jag läste på internet..i var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. jag är verkligen ont om ord och glädje, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR MARVEL du är en Gud sände till mig och hela min familj .. och nu är jag en glad kvinna en gång .. här är hans hemsida: www.extremespellhome.webs.com Och hans e extremespellhome@hotmail.com. Hans telefonnummer +1 669 221 3962

    SvaraRadera
  34. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

    SvaraRadera
  35. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

    SvaraRadera
  36. Mitt namn är Jessica Luis, och jag bas i Kanada ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr ISIKOLO, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, bota cancer och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr ISIKOLO e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än innan Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin stava hjul för att lösa alla dina problem för dig. Prova Hög isikolosolutionhome@gmail.com helst, kan han vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    SvaraRadera
  37. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  38. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    och hans mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  39. Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

    SvaraRadera
  40. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    SvaraRadera
  41. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    Specialiserad i följande utrymme.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet för att bli barn
    (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
    (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
    Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

    SvaraRadera
  42. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
    denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
    ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
    mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
    månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
    mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
    Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
    om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
    också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
    Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
    jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
    biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
    göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
    ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
    barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
    mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
    uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
    Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
    tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
    denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
    Whatsapp honom på +2348148487280.

    SvaraRadera
  43. Hej alla här, en bra stavningskrock som hjälper mig att komma tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
    Mitt namn är Mrs Silva Lionel Butler är från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av denna dam allt eftersom hon var rik, min man vägrar att kom tillbaka hem igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISIKOLO isikolosolutionhome@gmail.com på något problem du kan tänka på som:

    Vinn visumlotteri till något land
    Förlora din viktstavning
    Hjälper dig att bli gravid stavning
    Få din bluff tillbaka inom 24 timmar
    Hjälp att främja dig på ditt kontor
    rädda dig från hiv-aids och cancer
    göra dig rik och berömd över hela världen
    Hjälpa dig att vinna eventuella rättsfall
    Vill du bli en sjöjungfru?
    Läka dig från det dödliga Ebolaviruset
    Få sex packar även WIN en valstavning
    Vilken typ av svår situation du kan tänka dig att han kan lösa det, så många har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com ELLER whatsapp +2348133261196

    SvaraRadera
  44. God dag, alla jag heter Phillip Nancy från USA, jag har denna stora möjlighet att dela detta vittnesbörd om hur jag får botemedel mot min HIV, för tre år sedan var jag HIV-positiv så jag lider av det jag gjorde en sak eller ordern för att få botemedel var det väldigt bra för det så jag var på min forskning på internet Jag såg ett vittnesbörd om en ung man om hur dr.midnight hjälper honom att få en botad för HIV med sin växtmedicin Jag var överraskad och jag gör det tror inte jag sa okej, låt mig prova honom, jag kontaktar honom på sin e-postadress och han gav mig instruktioner och jag följer det han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag, efter en vecka skickade han mig medicinen sant DHL, berättade han för mig hur man använder det och jag gjorde exakt hur han instruerade mig att använda den, efter två veckor berättade han för mig att jag skulle gå för test, jag gjorde det, och se, jag var HIV "negativ" är så tacksam Doktor, nu är glad med min man och två barn jag vill använda denna möjlighet att säga detta, snälla om du har den här typen av sjukdom som heter HIV, vill jag du att kontakta honom på är email; (dr.midnight5@gmail.com) eller whatsapp honom på +2347037137208 på +2347037137208 och han kan också hjälpa dig att få ett botemedel mot HPV, HERPES, CANCER, sjukdom och han kan bota dig från någon form av sjukdomar med sin växtbaserade medicin. Allt du behöver göra är att tro på honom. tack min Dr, gud välsigne dig ...

    SvaraRadera
  45. Jag heter Howard Mary, jag är baserad i USA, Texas .. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr ABO, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon testade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon Dr ABOs e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, ABO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High Abospelltemple@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: Abospelltemple@gmail.com Du kan också ringa honom eller skriva honom här: 2348148487280.

    SvaraRadera
  46. Hej killar! fixa ditt brutna förhållande eller få din ex-lover tillbaka snabbt med hjälp av bästa stavningskrock online.

    Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Abo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök.

    Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var för, Tack tack till Dr Abo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet som Dr Abo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: Abospelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348148487280,.
    Joy Adams, 26 år, Texas, USA

    SvaraRadera
  47. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

    SvaraRadera
  48. WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd. Jag besökte ett forum här på internet den 8 oktober 2017, och jag såg ett underbart vittnesbörd om denna kraftfulla och stora stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) på forumet .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärde mig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska stavar, inte förrän Dr Isikolo gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig under samma 24 timmar som jag läste på internet .. jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde sig och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är väldigt nöjd med ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr Isikolo du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna igen .. här är hans email isikolosolutionhome@gmail.com du kan Lägg även till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

    SvaraRadera
  49. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

    SvaraRadera
  50. Måste läsa: Wooow !!! Jag heter Amada Jag vill säga det här från botten av mitt hjärta att det fortfarande finns en riktig stavningskastare, jag trodde aldrig att det fortfarande finns en bra man som Dr Isikolo, han kastade en stavning för mig idag är han glad, han gjorde mig vem jag är nu, jag har lidit i 6 år med mina barn och min familj var inte lösa problem varje dag, min man lämnade mig att lida, förra året när jag träffade en vän som ledde mig till dr Isikolo och jag uppmanade mig att kontakta honom och han gav mig sitt ord som jag tvivlade på honom först, han berättade för mig att allt kommer att falla tillbaka efter hans stavning, inte mindre än 2 dagar kom min man och bad mig på knäna, och det här är mest mirakulösa, är glad att informera dig om att jag har min son att ringa mig mamma och min verksamhet är att flytta fina människor gynnar mig överallt, jag går, jag fortsätter att publicera ditt bra jobb. Dr Här är hans kontakt för användbarheten av dem som behöver hjälp som jag tidigare. Hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
    4) Cure för för tidig utlösning
    5) Om du vill ha ett barn.
    6) Du vill vara rik.
    7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
    8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    9) Cure för herps
    10) botemedel mot hiv
    11) Cure for Cancer

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  51. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  52. Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om jag är Elizabeth från USA Jag vill vittna om Dr ogenes goda tjänst för att hjälpa mig att föra tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr. ogene i General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gift innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr ogene. Du kan kontakta Dr. ogene för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: ogenetempleofsolution@gmail.com eller skriv honom på +2348156865819

    SvaraRadera
  53. Jag har aldrig gråtit någon anledning eller till och med den dagen min man lämnade mig och mitt barn på grund av en annan kvinna, grät jag varje dag, jag bestämde mig för att leta efter lösningen på mitt förhållande och svaret kom till mig när jag såg Dr.Excel detaljer om internet och jag läste mycket goda vittnesmål om honom så jag kontaktade honom för hjälp och han kastade en kärleksspell som verkligen förändrar min mans tankar. Efter två dagar kom min man hem och ber om ursäkt för hans handlingar. kontakta Dr.Excel idag på hans email Excellovespell@hotmail.com ring eller lägg till honom på Whatsapp +1 (267) 527-3329

    SvaraRadera
  54. Hej alla på den här bloggen de säger erfarenhet är den bästa läraren och jag kan djärvt säga att det är en redogörelse för fakta. Alla pratar om den tomma ATM-kort så jag bestämde mig för att ge en rättegång till ett företag jag såg på nätet och på mindre än en vecka den levererades till mig och jag kan göra ett kontantuttag på minst $5000 i en vecka. Den verkligen arbeten och jag fik min från paulatmoffice@gmail.com du borde försök den här ute dess häpnadsväckande

    SvaraRadera
  55. MÅSTE LÄSAS

    Hej Alla jag heter Tonia, jag vill dela min historia till världen om hur jag fick tillbaka min ex man med kärleksspell, jag har lidit ensam med min lilla dotter i 9 år, min man lämnade mig och följde en annan kvinna, jag letade efter hjälp överallt Ingen kunde hjälpa mig, förrän i förra månaden såg jag annonsen av en kvinna från Tyskland och pratade om Dr Ogundele. Den här mannen är väldigt kraftfull, han har makt att göra någonting, han tog min man till mig med hans stavning var jag så glad och jag sa till honom att jag kommer att dela sitt namn till världen för att folk ska känna honom. Dr Ogudele tog tillbaka min man som lämnade mig i 9 år på bara 24 timmar, den här mannen är super kraftig, jag vill informera dig där ute som har relation eller någon form av problem, kontakta dr Ogundele till och han kommer att hjälpa precis som han hjälper mig. Här är hans kontaktuppgifter för dem som vill kontakta honom för lösning Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  56. Jag är Maria Berinde och jag är bosatt i Serbien, Min man och jag har varit gift i över 10 år. Vi träffades när jag var 20 och han var 24. Vi har varit genom en mycket känslomässigt tillsammans. Det fanns flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ut ur det blåste min man en skilsmässa på mig, jag var blindsidig! Jag såg inte att den kom, jag kände inte igen tecknen. Han slutade bära sin vigselring och jag tyckte ingenting om det. Han finner mig inte längre sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden eftersom jag var extremt skadad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO stavningskastern från Afrika som alla pratade om online och jag kontaktade honom för en kärleksspell. Under vår konversation försäkrade han mig om att han skulle få min man tillbaka på mindre än 48 timmar efter hans stavgjutning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte tro att min man ringde efter omedelbart efter 24 timmar och bad om att jag skulle glömma vad han sa om skilsmässan. Jag var helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans stavar. Han är underbar och hans stavar fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också nå ut till honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. Email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  57. LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 300 000 euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

    SvaraRadera
  58. Tack till DR OKOSUN för återställandet av mitt äktenskap. Vi har separerats under de senaste 3 åren. Jag började söka på nätet för människor som gud återställde sina äktenskap och jag hittade DR OKOSUN den stora stavningskastaren hur han har hjälp så många förhållanden genom hans stavgjutning med sin kontakt, jag kontaktar honom om hjälp plötsligt efter stavningsstansningen min man återvänder hemma bara 2 dagar efter stavningsgjutningen och be om förlåtelse och nu lever vi tillsammans lyckligt igen tack till DR OKOSUN för din hjälp. email DR OKOSUN för hjälp EMAIL via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller ring eller whatsaap 2348052523829

    SvaraRadera
  59. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  60. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer för att jag inte kunde få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr ISIKOLO av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr ISIKOLO och jag lyssnade på hans ord och följde de instruktioner som han gav mig. Kan du tro att min man kom hem inom 48 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, tacksam och tacksam för Gud för att använda Dr ISIKOLO för att få min man tillbaka efter 3 månaders brutet äktenskap . Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr ISIKOLO nu via hans Email ID: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 för mer information. Gud välsigne dig herrn.

    SvaraRadera
  61. Är här för att vittna om vad denna stora stava har gjort för mig. Jag tror aldrig på pole gjutning, tills när jag blev frestad att prova det. Jag och min man har haft många problem att bo tillsammans, han kommer inte alltid göra mig lycklig för att han har blivit kär i en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom Ju mer han gör mig ledsen, så min äktenskap föll i skilsmässa för att han ger mig mer uppmärksamhet. Så med all denna smärta och ångest bestämde jag mig för att kontakta denna stavningskastare för att se om saker kan träna mellan mig och min man igen. denna spell DR PEACE berättade för mig att min man verkligen är i ett stort pass, att han har varit en charmig magi, så han berättade för mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade stavningen för mig efter 3 dagar stavning min man stavade helt förändrats han kom be om ursäkt för att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag tackar verkligen DR PEACE för att få min man tillbaka till mig jag vill ha dig alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskaps- och förhållandeproblemen, kommer han att lösa det för dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
    och hans WhatsApp: +2348059073851

    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) kärleksspel
    (3) Du vill bli befordrad på kontoret.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
    (7) Du vill knyta din make för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du inte kan träffa din partner.
    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja dig från din make.
    (12) om du vill ha dina förfrågningar.
    (13) Graviditet stavar att tänka på barnet
    (14) Garanti Du vinner störande rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
    (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    igen e-postadressen är doctorpeacetemple@gmail.com. kontakta honom omgående
    WhatsApp: +2348059073851

    Vad du än vill, kommer du att få det från Dr. PEACE Kontakta bara honom och förklara ditt problem för honom och bli löst.

    SvaraRadera
  62. Jag kommer att älska att dela mitt vittnesbörd till dig alla människor i världen, jag blev gift med min man för ungefär 2 år sedan börjar vi ha problem hemma som vi slutar sova på samma säng, kämpar om små saker han kommer alltid hem sent på kvällen , dricker för mycket och sover med andra kvinnor ut sidan jag har aldrig älskat någon man i mitt liv utom han. han är min barns pappa och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt för att bli vad vi är och har idag. för några månader sedan bestämde han sig för att leva mig och barnet, att vara ensamstående mamma kan vara svår ibland och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärtbruten. jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade för mig om DR.Isikolo hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag var förvånad över det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och Det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag riktades till Dr Isikolo på hans email: (isikolosolutionhome@gmail.com) och förklara allt för honom, så han lovar mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi var så kär i igen och att det var en annan kvinnlig ande som styrde min man, berättade han för mig att mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa OK Så han kastade en stava för mig och efter två dagar kom min kärlek tillbaka och frågade mig att förlåta honom Jag är så glad nu. så att varför jag bestämde mig för att dela min erfarenhet med varje kropp som har sådant problem kontakta dr Isikolo, den stora stavningskanalen på hans e-postadresser isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  63. Jag heter Iva Dalek, Min man och jag har varit gift i ca 6yrs nu. Vi var lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog Dr Isikolo kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han stava för mig 48hours senare, min man kom till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen och vår fackföreningen blev underbar och lyckligare igen. Ända sedan Dr Isikolo är den bästa online spell caster som är kraftfull och äkta. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig.
    Heres hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  64. Hej jag heter Nevena Denis och jag är från Sverige. Jag hade en paus med min fiancee en gång för fyra månader sedan efter att jag kom in i en stor strid med henne om någon kille som hon hävdar att hon aldrig sett innan jag berättade för henne att förhållandet är över av ilska och hon lämnade mitt hus den natten. jag hade tänkt att hon skulle ringa mig men hon gjorde aldrig jag gjorde allt jag kunde men hon vägrade att acceptera min överklagande eftersom jag älskar henne så mycket, jag förlorade nästan hoppet tills jag korsar vägen Dr Isikolo och berättar för honom vad som händer, jag tvivlade på honom först men det förvånade mig hur han hjälpte mig att få min fiancee tillbaka det är varför när jag har problem jag alltid ringer till Dr Isikolo för att hjälpa mig, så har Dr Isikolo alltid hjälpt mig. Jag är glad att jag kontaktar Dr Isikolo i mitt liv. Nu gör jag äktenskapsplaner det är ett mirakel hur han hjälpte mig att få henne tillbaka eftersom jag är en lycklig någon nu. du kan också kontakta dr Isikolo om du har något slags problem. Dr Isikolo är en kraftig läkare som kan lösa dina problem för dig så att du kan bli en glad person som jag också och han har gjort bra saker i mitt liv sedan jag har känt honom. kontakta dr Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  65. Om du tycker att stavning inte är en riktig sak, vet vem du ska kontakta som hjälper dig som de sa. Har du träffat något vittnesbörd om DR ISIKOLO? Du har inte sett DR ISIKOLOs arbete och jag kommer att säga att han är en riktig stavningskrock för att ta tillbaka din ex inom 48 timmar på hans email isikolosolutionhome@gmail.com. Jag är Olivera Mato. Jag förlorade min pojkvän min pojkvän 4 år sedan och daterade några andra män att glömma honom. Jag har varit i olika relationer sedan jag förlorade min sanna kärlek att räkna med 3. Så sent som jag var emotionellt, hittade jag vittnesmål om stavhjul när jag läste om DR ISIKOLO. Fortfarande kontaktade jag hans email på isikolosolutionhome@gmail.com och inom 48 timmar ringde min pojkvän min telefon och sa några seriösa relationer till mina öron på telefonen och ville träffas. Jag mötte honom nästa dag och han sa att han var ledsen för att han lämnade mig så som han gjorde och jag visste att stavningskastaren gjort det. Snälla, du bedömer inte en bok på dess omslag och jag hittade den riktiga stavningskanalen för att kontakta tron ​​och han hjälpte mig att lösa mitt problem. Jag kommer att rekommendera DR ISIKOLO Spell Temple till alla som vill träffa en riktig stavningskista för hjälp på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  66. Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar via internet kom jag över ett visst vittnesbörd om en profet Jacob Douglas som hjälpte människor att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle prova. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstartning) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag skulle rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på sina brutna relationer och giftermål, maila honom på: ultimatesolutionspellcaster@gmail.com
    Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., Gråta inte mer, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu kommer ditt förhållande aldrig att förbli detsamma Tack till profeten Jacob Douglas för att rädda mitt trasiga förhållande och återförena min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: ultimatesolutionspellcaster@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348050676586





    SvaraRadera
  67. Jag är här för att ge vittnesbörd om hur den här kraftfulla stavagaren som heter Dr Ilekhojie hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom en annan dam har använt en svart magi på honom. Jag grät och grät varje dag, tills det blev så illa att jag räckte till Internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om det stora arbetet för Dr Ilekhojie och sedan kontaktade honom för att få min kärlek och mitt liv tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull kärleksförtrollning och till min största överraskning efter 24 timmar med att göra den kärleksförtrollen kom min fästman tillbaka på knäna och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gift och all tack till Dr Ilekhojie Wonders för att hjälpa mig rädda min relation kan du kontakta Dr Ilekhojie via hans e-postadress: gethelp05@gmail.com eller WHATSAPP honom på +2348147400259

    SvaraRadera
  68. Jag är mycket överraskande för den mirakulösa upplevelsen och underverk av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha genomgått så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och ha en vila att försäkra mig om att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen att jag skulle förlåta honom och löfte på telefon, han kom hem och fick mig också en väldigt trevlig gåva bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen, Tja om du behöver en effektiv och verklig stavhjul för alla pr oblem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller WhatsApp honom hans direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  69. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
    1 ÄLSKA STAV
    2 VINNA EX TILLBAKA
    3 KVINNENS FRUIT
    4 FRÄMNINGSSTAV
    5 SKYDDSSTAV
    6 VERKSAMHETSSTAV
    7 GODE JOB STAV
    8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

    SvaraRadera
  70. Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
    Jag fick äktenskapet Spell casting-programmet av en andlig far Dr.Oduduwa var mycket hjälpsam som min äktenskap healer
    Han kunde föra tillbaka min ex man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag vill gärna förklara hur det hela händer,
    Min make var väldigt kärleksfull och omtänksam till en början, men han ändrade för några månader sedan han fick ett nytt jobb i Stockholm stad och han flyttade till att bo där han träffade en ny dam, de blev kär och började fuska på mig varje gång han flyttade in att bo med henne i ringde mig på telefon för att be om ursäkt precis omedelbart efter den dag kärleksförtrollen lanserades, mitt ex kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir mer bättre, intressant och söt. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail com)
    Idag är alla mina bekymmer över. Detta är en positiv avsikt jag måste dela här här, eftersom jag tror så mycket att Dr.Oduduwa kärlek stavkanal kommer att hjälpa någon här att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden.

    SvaraRadera
  71. HUR JAG HAR MITT EX EX KONSEKVIK MED HJÄLPEN AV DR ODION ...... Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde jag och min fru lyckligt tillsammans vi älskade varandra så mycket och jag älskade min familj de var min högsta prioritet, tills en morgon hade jag och min fru ett litet argument som jag vet att alla par har eftersom det inte finns några perfekta par i den här världen efter argumentet jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och våra barn, hon packade också sina väskor och barnens och lämnade jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne, jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne, jag var frustrerad Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkohol varje dag och natt. Jag slutade gå på jobbet, det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betyder allt för mig att det var som att en del av min kropp lämnade mig, jag kunde inte fungerar bra, en dag surfar jag på internet när jag såg ett vittnesbörd om någon som vittnade om en man c alled Dr. ODION och hur han tog tillbaka sin fru inom tre dagar, jag tänkte inte två gånger om det jag messaged honom och berättade för honom allt som hände mellan mig och min fru och han sa att han tycker att mitt problem är mycket lätt för honom att lösa han sa också att jag skulle lita på honom att min fru kommer tillbaka och jag sa till honom att jag litar på honom och han bad om lite information som jag gav honom, 3 dagar senare kom min fru hem hem med barnen att jag var så förvånad över att se henne att det var som en dröm för mig började hon gråta och ber om ursäkt för mig. Jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att hon är glad att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om du är hjärtbruten för att din fru eller make lämnade dig, kontakta honom via hans e-post för någon form av dödsstavning, skyddsstavning och även för att lösa rättsfall. (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  72. Att komma tillbaka med din ex älskare, snabbt med kärlek stavning, DR ISIKOLO är verkligen den bästa stavaggregatet med 100% garanti. mina namn är Barbara Damjan. Jag trodde aldrig på kärleksformer eller magi förrän jag kontaktade den här stavskärmaren DR ISIKOLO som så många har vittnat om online, är kraftfull. Min partner började missa och ha förhållanden med en dam som var okänd för mig efter de tuffa och tuffa tiderna och lämnade mig. Vi gick igenom tillsammans och mitt liv var upp och ner eftersom vårt förhållande har pågått i 4 år jag älskade verkligen honom. Hans mamma var emot mig och han hade inget bra betalande jobb, så när jag träffade den här stavskäraren sa jag till honom vad som hände och förklarade saker och ting för honom till en början var jag osäker, skeptisk och tveksam, men jag försökte bara det och på två dagar, efter att ha uppfyllt och tillhandahållit allt han behövde för att arbeta för mig, ringde min man mig själv och kom till mig om ursäkt för att allt hade ordnats med hans mamma och familjen och han fick en ny jobbintervju så vi borde få gift jag trodde inte att det fungerade så här och det var verkligen fantastiskt och jag är stolt över att vittna och uppskatta DR ISIKOLO eftersom han helt enkelt är det bästa du någonsin kan hitta någonstans. du behöver en effektiv och verklig stavhjul för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera

  73. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ilekhojie. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Ilekhojie verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: gethelp05@gmail.com eller ring / WhatsApp honom +2348147400259

    SvaraRadera
  74. är här för att vittna om vad den här stora stavspelaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på trollspel, förrän när jag frestades att prova det. Jag och min man har haft många problem att leva tillsammans, han kommer inte alltid att göra mig lycklig eftersom han har förälskats en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom desto mer gör han mig ledsen, så mitt äktenskap föll i skilsmässa eftersom han inte uppmärksammar mig. Så med all denna smärta och ångest, bestämde jag mig för att kontakta denna stavhjul för att se om saker och ting kan träna mellan mig och min man igen. den här trollformaten DR PEACE berättade för mig att min make verkligen är i en stor röra, att han har varit en charmig magi, så han sa till mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade trollformeln för mig, efter 3 dagar han kastade trollben på min man han ändrade helt han kom ber om ursäkt till mig och sa hur han behandlade mig att han inte visste vad han gjorde, jag och min man är tillbaka toghter Jag tackar verkligen DR PEACE för att ha fått min man tillbaka till mig. Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskap och problem med relationen, han kommer att lösa det åt dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348059073851
    Viber: +2348059073851

    SvaraRadera
  75. Hej alla jag är så glad att dela mitt vittnesbörd för att alla ska veta att det finns en lösning på dina förhållanden / äktenskapsproblem när du kontaktar DR ODION som just har hjälpt mig återställa mitt trasiga hem med sina kraftfulla trollformler. Jag har varit i ett misshandlande äktenskap så länge och har lidit totalt avslag och hat från min fru som brukade älska mig. Hon förvandlades till ett skrämmande monster och alltid slåss med mig. hon fuskar på mig öppet och visar inga ånger. hon ville ha mig ur sitt liv. hon övergav till och med mig och flyttade ut för att bo med en av hans många pojkvän. Jag gick igenom helvetet eftersom jag var tvungen att ta hand om mig själv och barnen bara. Jag kunde inte låta mitt äktenskap bryta eftersom jag verkligen älskar henne men visste inte vad jag skulle göra för att föra min fru hem. Jag stötte på en skrivning online och såg ett inlägg där någon delade ett vittnesbörd om ett liknande problem som löstes av DR ODION så jag bestämde mig för att pröva det lite, jag visste att han bara var svaret på vad jag behövde. kontaktade honom via sin e-post (drodion60@yandex.com). Jag fick ett svar från honom som berättade vad jag hade att göra och omedelbart följde jag. Min fru ringde nästan omedelbart och bad om att återvända hem. När hon återvände såg jag omedelbar förändring i hennes karaktär. Hon förändrades till kvinnan som älskade och tog hand om mig. Idag är vi glada igen. Allt tack till DR ODION som räddade mitt äktenskap. Jag vill att någon som vill ha relation / äktenskap hjälper till att kontakta honom och jag vet att han kan göra sina underverk igen i ditt liv. kontakta honom via hans e-postadress (drodion60@yandex.com) eller så kan du också whatsApp honom på +2349060503921.

    SvaraRadera

  76.  Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste igenom webben såg jag ett inlägg om hur denna stavcaster på den här adressen gethelp05@gmail.com, har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han sa till mig att en kvinna hade en stava på min man och han sa till mig att han skulle hjälpa mig och efter två dagar att jag kommer att få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavskärmaren har kraften att föra älskare tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. Tack för Dr Ilekhojie. Tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera
  77. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

    SvaraRadera
  78. Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesbörd om denna stavmästare Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  79. Hej god dag.

    Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande stavform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    SvaraRadera
  80. Hälsning,
    Har du svårigheter i ditt liv?
    Dr Ajayi stavmästaren erbjuder de lösningar du behöver tack vare de metoder som har vunnit under åren.
    Jag kontaktade honom först via WhatsApp efter att ha fått sitt nummer online, han ställde mig några frågor om mig själv som jag gav svar på,
    Efter några minuter skrev han tillbaka till mig och berättar för mig hur jag ska lösa mina problem tack vare dess framsynsgåvor som han gav honom av sina förfäder, för han kommer från en stavningsledning.
    Den stora trollspelaren Dr Ajayi som kommunicerar med andens rike, arbetar med fotografier, böner och många produkter.
    Stavekasteren Dr Ajayi ger dig daglig övervakning och du kan ringa Dr Ajayi när som helst på dygnet.
    Om du har problem kan du ta reda på vad som har gjort Dr Ajayi framgångsrik på så många år. Resultaten är överraskande och han använder bara ren och gynnsam magi som ger goda och bättre effekter, så du har inget att vara heligt för. Han är bra på följande kung av stavarbete

    • Återkomst av en älskad
    • Sök efter stor kärlek
    • Återvinna din tidigare eller förlorade kärlek
    • Förbättra ditt förhållande som par
    • Harmoni i ditt förhållande
    • Skydda din familj
    • Din professionella framgång
    • Välståndet för ditt företag
    • Avbryt dåliga trollformler mot dig eller dina nära och kära
    • och andra

    whatsApp: +2347084887094

    Som ni ser är Dr Ajayi det ljus du behöver för att förbättra ditt dagliga liv och ge fred och skydd till ditt hem.

    whatsApp: +2347084887094
    E-post: drajayi1990@gmail.com

    SvaraRadera
  81. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  82. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  83. Hej alla jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavspelare som heter Dr Ilekhojie. Jag är Caroline och jag bor i USA, min man och jag hade lite slagsmål på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker på nätet efter hjälp och jag såg mycket människors vittnesmål om hur Dr Ilekhojie hjälper dem och kom med positiva resultat som skilsmässor, cancer, lotterier, fertilitet och andra. Så jag mailade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 28 timmar sa han till mig att han är klar med trollformeln och min man kommer inte längre att skilja mig och när min man kom tillbaka från arbete han sa till mig att han inte kommer att skilja mig mer han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Ilekhojie för hans hjälp Om du behöver Dr Ilekhojie hjälp maila honom på gethelp05@gmail.com eller WhatsApp eller ring honom nu: +2348147400259

    SvaraRadera
  84. Jag vill tacka mannen som står bakom mina leenden idag genom att återförena mig och min man efter att han skilde sig från mig, Dr Ilekhojie, som är en mycket kraftfull stavagare och han förde min man tillbaka till mig och fick honom att tigga mig till förlåt honom för allt han gjorde mot mig, jag saknade honom verkligen så mycket och älskade alltid honom. Jag är glad över att ha honom tillbaka i mitt liv och alla mina uppskattningar går till Dr Ilekhojie för att ha hjälpt mig och återfört min man till mitt liv med sina stora krafter. Mina vänner där ute som går igenom äktenskapsproblem och skilsmässor kan jag försäkra dig om att du kan få din älskare tillbaka till ditt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Du kan nå honom på: (gethelp05@gmail.com) eller så kan du ringa och WhatsApp honom på +2348147400259. Jag kommer att fortsätta att publicera hans namn på internet på grund av det bra arbete han gjorde för mig ...

    SvaraRadera
  85. Det här är så sant. Jag har upplevt det själv och Dr Ilekhojie har hjälpt mig med allvarliga problem i mitt liv. Dr Ilekhojie fixade min relation på mindre än 24 timmar. han är fantastisk och vet verkligen vad han gör. Jag rekommenderade honom till alla. Det här stavhjulet är väldigt bra. Professionell, korrekt, uppriktig och mycket erfaren. Tack för ditt arbete! Jag tackar min vän för att jag fick veta om din webbplats. Jag måste prata med dig om mina problem. Jag förväntade mig inga omedelbara resultat och var beredd att vänta ett par månader. Till min förvåning och förvåning började jag se resultat efter några dagar av gjutningen. Du är riktigt bra. Denna webbplats rekommenderas starkt. Detta är den verkliga saken. Prova det så blir du inte besviken! "Behöver du hjälp?

    WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller
    E-post info@gethelps.online och gethelp05@gmail.com
    Webbplats: https://gethelps.online

    SvaraRadera
  86. Hälsning,
    Har du svårigheter i ditt liv?
    Dr.Gboko stavmästare erbjuder de lösningar du behöver tack vare de metoder som har vunnit genom åren.
    Jag kontaktade honom först via WhatsApp efter att ha fått sitt nummer online, han ställde mig några frågor om mig själv som jag svarade,
    Efter några minuter skrev han tillbaka till mig och berättade för mig hur jag skulle lösa mina problem tack vare hans framsynsgåvor som han gav honom från sina förfäder, eftersom han kommer från en trollformel.
    Den stora trollkarlen Dr.Gboko som kommunicerar med andens rike, arbetar med fotografier, böner och många produkter.
    Stagkastaren Dr.Gboko ger dig daglig övervakning och du kan ringa Dr.Gboko när som helst på dygnet.
    Om du har problem kan du ta reda på vad som har gjort Dr.Gboko framgångsrik på så många år. Resultaten är överraskande och han använder bara ren och gynnsam magi som ger goda och bättre effekter, så du har inget att vara heligt för. Han är bra på nästa stavningskung

    • En käras återkomst
    • Sök efter stor kärlek
    • Återställ din förflutna eller förlorade kärlek
    • Förbättra ditt förhållande som ett par
    • Harmoni i ditt förhållande
    • Skydda din familj
    • Din professionella framgång
    • Välståndet för ditt företag
    • Avbryt dåliga trollformler mot dig eller dina nära och kära
    • och andra

    whatsApp: (+2348167472976)

    SvaraRadera
  87. Jag vill bara dela min erfarenhet med hela världen om hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap ... Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min make som leder oss till slagsmål och argument nästan varje gång ... det blev värre vid en punkt som min make ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och gjorde det inte Jag vill tappa min man men allt fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa ... Jag vädjade och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som heter Dr Oniha, som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som det här, men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde förtrollningen för mig och saker fungerar verkligen när han lovar och min man har en sinnesbyte och kommer hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr Oniha. Om du behöver hjälp kan du kontakta Dr Oniha.
    E-post: onihaspelltemple@gmail.com
    Webbplats: http://onihaspelltemple.com
    Samtal / Whatsapp: +1669223962

    SvaraRadera
  88. Jag vill bara dela min erfarenhet med hela världen om hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap ... Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min make som leder oss till slagsmål och argument nästan varje gång ... det blev värre vid en punkt som min make ansökte om skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och gjorde det inte Jag vill tappa min man men allt fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa ... Jag vädjade och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som heter Dr Oniha, som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som det här, men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde förtrollningen för mig och saker fungerar verkligen när han lovar och min man har en sinnesbyte och kommer hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr Oniha. Om du behöver hjälp kan du kontakta Dr Oniha.
    E-post: onihaspelltemple@gmail.com
    Webbplats: http://onihaspelltemple.com
    Samtal / Whatsapp: +1669223962

    SvaraRadera
  89. Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  90. Min ex och jag slogs upp för 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de sa till mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var olycklig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavhjul som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta stava så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  91. Herr Oskar, du har räddat mitt äktenskap det vittnesbörd som du delar har hjälpt mig, Dr Sacre är verkligen en stor man och jag trodde aldrig att en stavsamling från Afrika kan hjälpa någon som är i ett annat land utan att se honom eller henne bara genom några böner, min man som skiljer mig från 6 månader sedan när jag såg ditt vittnesbörd, jag tuffa att det var ett skämt men Dr Sacre förvånade mig att min man är tillbaka, det var när jag kontaktade Dr Sacre var när jag vet att min man var under en trollstav som min make älskar mig att kvinnan kastar en förtrollning på honom tack Oskar Oskar ditt vittnesbörd har hjälpt mig och jag tror att det har hjälpt många människor, för de av er som inte har läst vittnesbördet Herr Oskar detta är kontakten med Dr Sacre WhatsApp nummer +2349076034359 eller e-post sacretempleofpower@gmail.com, jag har berättat för min man allt han var glad att jag kämpade för honom, tack så mycket Herr Oskar snälla skicka mig ditt telefonnummer så att jag kan ringa dig tack igen .Jag är fru Levi Valérie vittnar om vad Dr Sacre gjorde för och min familj

    SvaraRadera
  92. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

    E-post: chefpriestmompha@gmail.com
    WhatsApp: + 62-852-7546-3810

    SvaraRadera
  93. PROFESSIONELL SPELL CASTER SOM KAN HJÄLPA DIG MED KÄRLEKSSTAVNING FÖR ATT FÅ DIN EX-LOVAR TILLBAKA URGENTT EFTER BROTT / SKILD ÄVEN OM DIN SITUATION SOM HÅNDLÖS! KONTAKTA DR Wale VÄST BÄSTA CASTER ONLINE OCH HANS RESULTAT ÄR 100% GARANTERAD ..
    Kontakta Dr Wale på +2349015141346. ELLER drwalespellhome@gmail.com

    Efter 4 år i ett förhållande med min pojkvän, började min pojkvän att gå ut med andra tjejer och visa mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotade han att bryta upp mig om jag vågade fråga honom om hans affär med andra tjejer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade om en trollformler på internet som heter DR Wale som hjälper människor med deras förhållande och äktenskapsproblem av sina gudars krafter. Först tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att ge det ett försök, när jag kontaktar honom berättade han för mig allt jag behövde göra och jag gjorde det och han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med tjejer och han är med mig för gott och på riktigt. Kontakta den här stora trollformeln för ditt förhållande eller äktenskapsproblem.

    Här är hans kontakt ...
    WHATSAPP: +2349015141346
    E-POST: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  94. Hej alla, som fortfarande bryr sig om sin ex-älskare eller har något annat problem, jag är MIA från Sverige, jag trodde aldrig att min ex kommer tillbaka till mig igen, jag är äntligen mycket glad att min ex-älskare nu min man är tillbaka till mig, som lämnade mig sex månader till vårt bröllop bara på grund av lite missförstånd, men idag är vi gifta och vi förväntar oss vår lilla bebis, jag vill uppriktigt tacka Dr ADODO för att han hjälpte mig att besegra honom tillbaka till mig, jag är tacksam och lyckligare än aldrig tidigare, tack doktor för att du hjälpte mig, och om du också har problem i något förhållande eller någon del av livet, kan du också kontakta honom och han kommer att svara på dig. maila adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  95. Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. Vi gjorde nyligen upp, även om det var svårt. Det har gått mer än en månad nu, och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Den mardröm som hade varat i nästan tre år innan vi släppte upp är äntligen över. Det är som om vi blev kär igen. Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt - och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte uttrycka med ord hur tacksam jag är DR Wale! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de sakerna om varandra som fick oss att bli kär i första hand. Allt oroande och stress har helt enkelt försvunnit. Tack DR Wale för att du räddade mitt trasiga äktenskap och tog min man tillbaka till mig !. Jag och min man bor tillsammans lyckligt igen .. Allt tack vare DR Wale. Om du har några problem kontakta DR Wale nu och jag garanterar dig att han hjälper dig att kontakta honom via drwalespellhome@gmail.com eller WhatsApp +2347054019402

    SvaraRadera
  96. Hej alla jag vet att det finns någon någonstans som läser detta, jag vill dela ett fantastiskt verk av en trollformel som heter DR WALE. MIN man och jag hade en slagsmål som ledde till vår skilsmässa men när han lämnade en del av min kropp och själ kvar med honom och jag var ledsen och grät hela dagen och natten jag letade efter något online när jag såg människor vittna om bra arbete av DR WALE och jag bestämde mig för att också komma i kontakt med DR WALE för hjälp. Har jag tagit kontakt med honom berättade han för mig vad och vad jag behövde göra, och jag gjorde allt har han sagt för mig. Han försäkrade mig att inom 72 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, alltför förvånad innan 72 timmar då min man började skicka SMS och ringa mig. Innan några dagar senare körde en bil och stannade utanför mitt hus och det var min man. Jag är så glad att DR WALE återförde min make till sin känsla. Du kan nå DR WALE med följande information nedan: E-post: drwalespellhome@gmail.com
    WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  97. HUR DR WALE BROTT TILLBAKA MIN LYCKA HAN VAR MANEN SÄKER MITT ÄKTESKAP OCH FÖRBROTT MIN MAND TILLBAKA TILL MIG. +2347054019402 ELLER DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Min man och jag har varit gift i ungefär 7 år nu. Vi var lyckligt gift med tre barn, en pojke och en flicka. För sex månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffade någon annan. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig och barnen, ibland går han ut och kommer inte ens hem igen på cirka 3-5 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till problemet men allt till ingen nytta. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att DR WALE kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och berättade för mig om mina problem och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och han gjorde en förtrollning för mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor lyckligt tillsammans igen. DR WALE är den bästa trollformeln som är kraftfull och äkta. Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar att han hjälper dig .. Här är hans kontakt: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  98. Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  99. Har hört många goda nyheter om DR WALE. En av mina vänner som spelade lotteri berättade för mig hur DR WALE gav sitt lyckliga nummer till Win. En vän berättade för mig hur DR WALE återförde sin man till henne. En vän till en vän förklarar hur DR WALE hjälpte honom att vinna kontrakt som han kämpat i flera år. En vän pratade också hur DR WALE hjälper henne för barns graviditet. En vän berättade hur DR WALE hjälpte henne att stoppa en skilsmässa när hennes man planerade att skilja sig från henne. Efter att ha hört många andra bra saker har han gjort för andra människor över hela världen. Jag har inget val att kontakta honom och dela mina problem med honom. Berättade för honom hur min man uppförde sig illa för mig och barnen. När jag sa till honom bad han mig att skicka namnet på min man vilket jag gjorde. Han sa till mig att han skulle förtrollas för mig. Han säger att när han gett förtrollningen kommer min man att vara trevlig för mig och barnen. Verkligen efter att förtrollningen gjordes började min man agera normalt tillbaka till oss hemma. Han tar nu hand om oss hemma. Du kan kontakta DR WALE på e-post drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  100. Jag känner mig så glad idag eftersom jag är en del av dem som gläds över allt på grund av den hjälp DR ISIKOLO har gett mig för att jag fick tillbaka min man. Jag har varit gift i 6 år och det har varit så fruktansvärt eftersom min man var otrogen mot mig och sökte skilsmässa. Men när jag stötte på glädjefyllda vittnesbörd om DR ISIKOLO på internet postat av flera personer. Så jag bestämde mig för att kontakta honom och jag förklarade min situation för honom och sedan söka hans hjälp men till min största förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt ärende för det finns inga problem utan en lösning. han berättade vad jag skulle göra och jag arbetade för mig och min man återvände till mig efter 2 dagar som han lovade och kärleken och lyckan återställdes. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom DR ISIKOLO verkligen är en hjälpare som Gud har skickat för att hjälpa oss alla. Varför inte kontakta DR ISIKOLO nu om du står inför några utmaningar i ditt relationsliv. Du kan kontakta hans e -postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  101. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min ex pojkvän att gifta sig med mig och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Isikolo hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Anna Oscar. Att skriva om en trollformler är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en trollformel att ta tillbaka min ex pojkvän till mig även när han lämnade mig på grund av otrohet och konstant övergrepp och vi slogs flera gånger och efter 6 månaders kontakt. Jag läste om doktor Paul från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades samma månad och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med din relation som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  102. Det går bara upp för mig att jag inte har gjort rätt sedan när min man kom tillbaka till mig, jag är på den här bloggen för att tacka vem den förtjänar. För några veckor sedan var mitt liv i ett fruktansvärt skick eftersom min man lämnade mig och jag tror aldrig att jag skulle få tillbaka honom. Men med hjälp av denna kraftfulla trollformler som heter Dr. Ekpen är mitt liv nu på ett glatt humör, jag måste rekommendera Dr. Ekpens tjänster till alla där ute att de ska kontakta Dr. Ekpen genom dessa uppgifter nedan: ( ekpentemple@ gmail.com ) eller whatsapp +2347051979135 eftersom genom Dr. Ekpen hjälp återupprättades mitt äktenskap.

    SvaraRadera
  103. Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Bianca Bethune och bor i KANADA. Min man lämnade mig i fyra år och jag älskar honom så mycket att jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess, jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka förrän jag träffades en vän som skickade mig till Dr IBINOBA, en trollformler som hjälpte mig att få tillbaka min man efter 48 timmar...Jag och min man lever lyckligt tillsammans idag DR IBINOBA är en god man, du kan kontakta honom. Nu ska jag ge råd seriösa personer som hamnat i denna typ av problem att kontakta honom nu, en snabb lösning utan stress, nu kallar jag honom min far.. kontakta honom alltid online, kontakta honom på hans whatsapp +2348085240869,e-post:dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  104. Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com





    SvaraRadera