måndag 3 januari 2011

Idag blev en dag som alla andra typ ,,,,,

Jaha måndagen den 3 :e januari började med en morgon med som vanligt mata barn, byta blöjor och kläder mm. Men vid 10 tiden så tog jag på grabbarna lite kläder och åkte med bussen till stan för att vaccinera lille Erik med den andra sprutan för små barn mot vinterkräk sjukan. I samband med det så passade jag på att även ge dom stora lite luft och tid utan datorn. Så dom älskar ju att åka buss och jag gillar det med så varför inte ?. Och mellan Habo och Jönköping måste jag säga att det är otroligt bra med den nya linjen 101, som går två ggr i timmen och nästan dygnet runt 7 dagar i veckan, vilket är strålande, eftersom man slipper leta parkering i stan och betala p avgift mm.Men eftermiddagen fick vi ta hand om själv så det blev en stunds lek med barnen och sen en rejäl tur med alla barnen och hundarna.Men det är så overkligt att leva med alla barnen själv här hemma medan vår mamma mer eller mindre bor på sjukhuset. Undrar vem som hade skickat dom där elaka cancer monstren egentligen ? Men ja vad säger man till barnen framöver och till mig själv ?.Jaja en sak i taget är nog det enda, även om jag känner att det är jätte lätt att stressa upp sig och vilja planera längre fram i livet men ingen skull bli gladare än jag om Läkarna ringde till mig och sa att hon är snart frisk igen ! Den drömmen drömmer jag varje natt, en del drömmar kan ju bli verklighet vem vet ?

11 kommentarer:

 1. Hmmmm...
  Gör mej glad att läsa om er fina dag!
  Förstår om du är orolig, utmattad, otålig, förtvivlad, arg, uppgiven, rädd, ledsen och spyfärdig på hurtiga goda råd... men huka dej, för här kommer ett till:
  Du klarar det här, efter regn kommer solsken... näsan ovanför vattnet och fånga de goda stunderna!
  Mega-jätte-kram från Åsa

  SvaraRadera
 2. Förstår din frustation! Jag är likadan, söker fakta vill veta och gärna ha ett slags facit i handen!? Men när jag har surfat omkring och läst och fördjupat mig så mycket det bara går....ja då känns det ändå lite bättre.....trots att det är lika illa som innan!

  SvaraRadera
 3. Ja livet är i bland grymt och orättvist.
  Men ge inte upp hoppet...det är det absolut sista man skall göra... även när det är som värst.
  Har man inte hoppet kvar ...så har man inget.
  Kram från en bloggläsare.

  SvaraRadera
 4. Vill önska o tro att du är en "sanndrömmare"
  Du är en mycket fin o omtänksam pappa/make :)
  Varma kramar till dig o din familj

  SvaraRadera
 5. Drömma måste man:)
  Det är det man överlever på !

  SvaraRadera
 6. Går det att vaccinera sig mot vinterkräksjukan? Har jag aldrig hört talas om förut. Berätta mer!!!
  /Somris

  SvaraRadera
 7. Hej Lars!

  Mycke nu det förstår jag!! Men om du kan så försök göra det enklare att kommentera på din blogg....

  Nu måste man bli en bloggermedlem och skapa ett konto och logga in och skriva lösenord och....

  SvaraRadera
 8. Sommartjejen: Nej, det är felskrivet. Det ska inte stå vinterkräksjukan utan det var influensa-vaccinet som Erik fick igår. Vi har vaccinerat hela familjen, men Erik behövde två sprutor i år eftersom han inte var född förra året då vi andra vaccinerade oss.

  Jag är i riskgrupp i och med min cancer, så vi vill helst slippa influensan. Även om jag själv är vaccinerad så har jag inte fullt skydd i och med alla behandlingar och mediciner som jag får. :-(

  /Linda

  SvaraRadera
 9. Jag tror att det är viktigt att våga drömma o ha hoppet kvar även när allt ser mörkt ut. Tänker så mycket på er. Sov gott.

  SvaraRadera
 10. tack för ditt svar Linda.
  Jag förstår att ni behöver så mycket skydd ni bara kan få, jag hade själv inte tvekat om jag varit i er situation.
  Synd dock att det inte fanns vaccin mot vinterkräksjukan - den hade jag GÄRNA tagit!! =)
  KRAM

  SvaraRadera