torsdag 6 januari 2011

Lite av varje (Både bra och dåligt)

Hm vad är det i livet som verkligen gör att man får känna lite lycka och som sätter lite extra krut på tillvaron ?. Jo t ex när man får göra något positivt istället för all negativa skit som vår an familj är tvungna att dras med varje dag. Så förra helgen så bestämde jag med barnens mormor att på onsdag och torsdag denna vecka var det dags för dom stora barnen att få hitta på något roligt istället för allt sjukhus elände som råder just nu för tillfället. Så igår onsdag åkte vi upp med tåget tur och retur till Skövdes nya äventyrsbad. Vilket ställe säger jag bara ! och Rosenlundsbadet i Jönköping kan slänga sig iväggen !

Vågbassängen Upplevelsebadet i Skövde (bild från Skövde kommuns hemsida)

Barnen bara älskar detta badhus och vi åkte ihop med Tomas och Kim som är några av våra vänner som inte varit där innan, men som absolut tänker åka dit i framtiden. Dagen avslutades med mat på O´Learys sportsbar inne på Arena Skövde. Jag säger bara vilken god mat och härlig miljö. +++++. Efter den goda maten och  härliga badet var det dags att ta tåget tillbaks till hemmet och på vägen hem så fick jag bara med Simon, eftersom Adam ville följa med sin jämnårige gamla kompis Kim hem till Norrahammar och sova över. Vilket jag tillät eftersom han behöver få lite miljöombyte och göra något roligt. Så det blev bara jag och Simon som till slut klev av bussen hemma hos oss.

Men väl hemma så blev jag oerhört chockad eftersom vår Linda kom hem från sjukhuset, trots att hennes smärtor och feber kvarstår och även hennes värden fortsätter att vara dåliga. Men tydligen ville dom rensa ut på avdelningar nu inför helgen och det känns som att dom inte själva vet hur dom ska hantera hennes sjukdom vidare.Så nu väntar strålning för hennes del vilket är ett elände för hela familjen, eftersom det tar en hel dag för henne att genomföra det. Så förmodligen kommer jag att inte kunna arbeta nästa vecka som jag hade tänkt först. Och efter så blir det väl nya läkarbesök som förmodligen inte kommer att innebära annat än bara ännu mera negativt om framtiden.

 Fy vad ledsen jag blir när jag tänker på framtiden !


Men med tanke på hur mycket jag är tvungen att stå ut med och kämpar för så kände jag idag när jag äntligen fick möjlighet att åka iväg ensam mellan 12 och 17 att åka slalom alldeles själv och rensa hjärnan lite, att det var det skönaste jag gjort på länge. Faktum är att jag borde ta mig mig tid oftare för mig själv. Men jag känner att det verkligen gör nytta och jag måste ju också få lite att leva för med, annars känner jag mig bara som en hemsamarit som ingen fritid har! Men återigen ett stor tack till underbart snälla svärmor & svärfar som tog mina små underbara troll dessa dagar som jag kunde få tid både med dom stora trollen och för mig själv uppe i Knaggebo idag, vilket var helt underbart. Att få åka skidor helt i sin egen takt och äta god mat och njuta av en kopp kaffe, för att sedan fortsätta åka skidor och kunna skingra tankarna lite är för mig helt underbart skönt. Jag måste försöka ta mig tid för något sånt här snart igen.

bild på mig uppe i Knaggebo idag

55 kommentarer:

 1. ja tänk vad lite egentid kan göra underverk.

  Du är en stark person som jag tror kommer klara alla svåra prövningar ni ställs inför nu i framtiden.

  Du tillåter dig att vara ledsen och det är nog så viktigt för att orka med.

  En underbar pappa för de goa pojkarna som jag är övertygad kommer att växa upp till trygga och starka individer tack vare din och Lindas kärlek.

  kram Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Specialiserad i följande utrymme.

   (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
   (2) om du alltid har dåliga drömmar
   (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
   (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
   (5) Om du vill ha ett barn.
   (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
   (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
   (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
   (11) om du vill skilja din man
   (12) om du vill ha dina önskemål.
   (13) Graviditet för att bli barn
   (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
   (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
   (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
   Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Radera
  2. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Specialiserad i följande utrymme.

   (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
   (2) om du alltid har dåliga drömmar
   (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
   (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
   (5) Om du vill ha ett barn.
   (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
   (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
   (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
   (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
   (11) om du vill skilja din man
   (12) om du vill ha dina önskemål.
   (13) Graviditet för att bli barn
   (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
   (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
   (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
   Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

   Radera
 2. Vad skönt att du fått lite egentid. Bra att du får möjlighet att ladda batterierna så att du känner att du orkar vara den fantastiska pappa och man som du är.
  Det är viktigt att få må bra, lika viktigt som att tillåta sig att vara ledsen när vardagen vänds upp och ner.
  Jag hoppas att ni kan få några mysiga dagar tillsammans framöver.
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Det är bra med släktingar som förstår att man behöver andningspaus från allt. Skönt att höra att ni hade roligt både i badet och att du fick rensa hjärnan med lite slalom. Hoppas innerligt att ni kan få lite lugn och ro från allt vad cancermonster heter snart och kan få njuta lite av att bara vara. Många kramar till er alla från en som följer er varje dag och önskar det fanns ett botemedel mot allt ont. KRAM

  SvaraRadera
 4. Ni verkar ha haft en skön tid på äventyrsbadet du och dina pojkar. Skönt för dig med egentid. Att kunna vara helt själv, ladda ur och ladda batterierna, gråta, skratta, skrika (om så behövs). Det tär så otroligt på kroppen att se någon annan lida och man själv inte kan göra något åt det. Hoppas att du kunde koppla bort tankarna, bara för några minuter, och bara vara, du och skidåkningen.
  Sköt om dig, styrkekramar..

  SvaraRadera
 5. Att få egen tid är jättebra. Men har du ngn utanför familjen att prata med, jag menar ett proffs som en kurator eller samtalsterapeut för du bär på så mkt och det måste få komma ut så du orkar vidare. Du behöver all uppbackning dui kan få för att orka både för din egen skull, barnens och Lindas. I vår cancerfamilj har vi alla använt oss av möjligheten att få prata med ngn utan för hemmet, för då akn man säga allt man bär på utan hänsyn till att ngn tolkar fel eller blir lessen. Även våra barn som är större än era har fått gå i samtal på sjukhuset för att säga om sina rädslor att jag ska dö. För min man har det varit jätteviktigt att ngn annan lyssnar till hans sorg o oro och ajg ahr fått sätta ord på allt som oroar mig ang familjen om det värsta skulle hända. Jag rekommenderar dig verkligen att göra det redan nu om du inte har ngn. Det finns kuratorer, psykologer och sjukhuskyrka kopplad till sjukhuset som man får gratis hjälp av.
  Hälsningar Kristina I uMeå. ruach.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Va kul för pojkarna. Åker ni dit snart igen så säg till. Jag tycker det är skit kul att bada men känns som jag blivit förstor för det så jag behöver täckmantel så barn är jätte bra=)

  Även om ni behöver barnpassning så säg till.
  Era pojkar är så snälla så jag passar dom gärna.

  SvaraRadera
 7. Din fullblodsegoist!!!!! Hur tror du att din fru har det??? Fyyy faaan,säger jag bara. Tur man inte har en sån man!!!!

  SvaraRadera
 8. Lars, har funderat lite på sistone hur jag ska kunna formulera en kommentar till dig, så att jag kan göra mig förstådd utan att jag klampar på.

  Jag skulle inte uttrycka mig som ovan kommentar, men det ligger faktiskt lite sanning i vad hon skriver.

  Så, här kommer det jag vill förmedla till dig. Och detta är för dig och Lindas skull.

  Det är dags att acceptera faktum att DU har möjlighet att påverka er närmaste tid.

  Du har så mycket att ge Linda just nu. Det är du som står henne närmast, det är dig hon älskar och behöver. Har du någon aning om hur mycket du kan påverka hur hon mår? Då menar jag både hur hennes sjukdomsförlopp utvecklas, hur länge till hon kommer att finnas hos dig och hur hon upplever sin sjukdom, dvs hur lycklig hon kommer att vara och hur sjuk hon känner sig.

  Hon mår verkligen jättedåligt och är ledsen, det måste du också se, precis som vi andra som följer hennes (och din) blogg. Du KAN inte sitta här och skriva att du inte har något liv och att du känner dig som en hem-samarit och helt enkelt behöver komma iväg och glömma allt elände hemma. Du FÅR inte skriva så, du FÅR inte säga så till Linda. Skulle någon säga så till mig, när jag var sjuk skulle jag gå sönder...

  Det är du som kan ge henne styrkan och glädjen att vilja vara hos dig och barnen så länge som möjligt. Inget är skrivet i sten, men just nu Lars, så ser jag inget annat än att du sitter där och karvar som bäst på att allt ska gå åt pipsvängen och det med en gång!

  Jag vill verkligen inte göra dig illa, men tänk du som så att NU är Linda HÄR! Du kan krama henne, du kan hålla hennes hand. Du kan klappa hennes kind och du kan känna hennes närvaro. Ni kan prata tillsammans och ni kan se era små leka. Ni kan fortfarande hitta små glädjekorn som ni kan väva ihop erat liv med. Det är tufft och det krävs en massa mod och vilja, men jag är övertygad om att du klarar av det, bara du kommer in på rätt spår.

  Finns det någon som du kan prata med? Någon på sjukhuset som du kan få ösa ur dig all din ångest, oro och rädslor hos och som kan stötta dig och ge dig verktyg för att på bästa sätt stötta Linda?

  All styrka till dig och jag hoppas att det jag ville få fram med min kommentar landar hos dig och att det kan stärka och hjälpa dig på något sätt.

  SvaraRadera
 9. Du behöver nån att snacka med,absulut!

  Men,GÖR inte detta på en offentlig blogg,det ka väcka anstöt,det gör det hos mej iallafall....

  KLAGA inte på hur DU har det!!!!!

  Prata med nån,istället!

  SvaraRadera
 10. Lars, jag förstär att du inte menar illa och inte älskar Linda mindre, är övertygad om att Linda också rtcker att du skall ladda batterierna ibland!
  Snälla ni som läser och skriver, döm inte, " walk a mile in my shoes", Lars kan ge mer till Linda när han är utvilad!

  Styrkekram

  Annika

  SvaraRadera
 11. Snälla läsare av denna blogg, var hyggliga och tänk på att han verkligen älskar sin fru och sina barn, ingen tvekan om det!
  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Alla i familjen är drabbade , så även Lars, han är värd beundran och stöd, inte påhopp här.

  Annika

  SvaraRadera
 12. Jag läster både din och Lindas blogg och kan instämma i flera av ovanstående kommentarer som inte gillar det de läser i din den senaste tiden...jag har funderat hur jag skulle skriva en kommentar utan att såra dig, för det är verkligen inte min avsikt, men vet faktiskt inte riktigt hur. Men jag tror också att du skulle behöva någon att prata med och även om jag förstår att du har en tuff tid så är det inte dig det handlar om utan Linda! Finns det kanske möjlighet för dig att få kontakt med Annas man Henrik Gustafson ( http://www.bloglovin.com/m/1260229/77041206/s/0 ) tex förmedlat via Mama så skulle han kanske vara ett bra stöd och kunna ge dig ett bra perspektiv på hur du ska hantera er situation och dina egna känslor!

  Lycka till!

  Pernilla

  SvaraRadera
 13. Jo det som i livet som verkligen gör att man får känna lite lycka och som sätter lite extra krut på tillvaron måste ju absolut vara att efter en härlig dag i skidbacken, komma hem och upptäcka att ens älskade fått komma hem från sjukhuset. En sån härlig glädjechock! Du måste verkligen gå till ett proffs och lära dig njuta av det som är viktigast i livet här och nu. Jag lider med dig och med Linda för att du tar ut EVENTUELLA skräckscenarion NU. Du måste verkligen få samtalstid en gång i veckan hos en kurator. Att vilja gå till jobbet under omständigheterna som råder nu låter inte alls sunt. Det finns massor av ensamstående föräldrar, i Sverige är det ingen som DÖR av det. Och du vet faktiskt inte alls om det verkligen blir så. "I nöd och lust". Nu är det nöd, sök hjälp så du klarar av det åtagandet.

  SvaraRadera
 14. Lars! Skall du orka med din situation och ge tillbaka till familjen måste du även få njuta lite av livet.

  Du är en förebild!

  Hörs!

  David Johansson

  SvaraRadera
 15. Jag håller med David! Om man skall orka ge måste ge så mycket under den press en svår sjukdom i familjen är för all, måste man tillåta att de som är stöttepelare får vila ut ibland och komma från de plikter och de tankar och känslor som känns tunga och ibland outhrdliga, bara mänskligt för att orka kämpa vidare med Linda och pojkarna.
  Lars smiter inte till puben för att " glömma", han badar med pojkarna som också behöver leva vanliga liv och han åker skidor vilket ger motion, frisk luft och lite lugn i själen.

  Du är värd all min beundran Lars!

  Att prata med proffs för att få stöd och råd är en annan sak, det ena kan inte utesluta det andra. Vila och återhämtning behöver alla!

  SvaraRadera
 16. Lars, jag förstår dina tankar. Det måste kännas fruktansvärt att vara i er situation, och som du att stå bredvid din älskade och se henne lida.
  Du behöver också egen tid för att orka med allt nu. Men ni behöver kämpa tillsammans, Linda behöver allt stöd hon kan få nu.
  Skickar lite kraft, och hoppas ni får ork för varje dag.
  "Som din dag, så skall din kraft ock vara"

  /bloggläsare E

  SvaraRadera
 17. Hej! Jag har precis börjat läsa din blogg och ert öde berör mig något så oerhört. Jag kan inte tänka mig in i er situation och jag lider verkligen med er. Jag förstår till fullo att du behöver komma bort ibland för att kunna andas och samla krafter. Det är fullt naturligt. Du är väldigt stark!

  SvaraRadera
 18. Usch, vad tråkigt och jobbigt att läsa vissa av era kommentarer!

  Självklart måste du, Lars, ha egentid och återhämtning för dig själv för att orka vara det stöd till Linda som du är!

  Ingen av oss som inte varit/är i er situation kan ens låtsas förstå hur påfrestande, smärtsamt och skrämmande det är!

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att du inte tar åt dig av elaka kommentarer!

  Fortsätt att kämpa och fortsätt att vara den hjälte du är!!!

  Kramar i massor
  Pilla

  SvaraRadera
 19. Till Alla som Komenterat inlägget från Lars negativt.
  Han Pratar av sig HÄR.
  Vi är genom bloggen, inbjudna att ta del av HANS vardag.
  HAN beskriver SIN värld som han upplever den.
  Linda skriver i SIN blogg, om sin värld, detta är Lars.

  För att kunna hjälpa och stötta Linda, behöver han den avlastning han kan få.
  En piggare Lars är ett bättre stöd än en utsliten Lars.
  Jag har full förståelse för, att Lars känner som han gör.
  Kan han hitta en väg för att få lite tidsfrist, så ska vi inte missunna honom det.

  TÄNK PÅ; VI ÄR INBJUDNA TILL HANS BLOGG.
  Vi ska läsa, inte kritisera hans liv och tankar.

  SvaraRadera
 20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 21. Oj oj oj!! Skrev men skulle förhandgranska så försvann det bara!!

  Jaja börjar om då!!

  Precis Pejori!! Du har alldeles rätt!!

  Kan man inte förstå att detta är en ventil för Lars att lufta sitt elände så ska man inte läsa här!!

  Han måste få ur sig lite så att han ska orka med sitt tuffa liv! Som han faktiskt har. Ett helvete som INGEN kan förstå hur djävligt det är!! För vi är alla olika och tacklar allt på olika sätt!!

  Kan man inte fatta det så läs inte!! Du gör som du gör i situationer och jag som jag gör, Lars gör på sitt sätt!! Och tur är väl det!! Så döm inte!!

  Lars!! Ta inte åt dig av dessa negativa svar!! Om det nu går tryck bort dom bara och läs inte!! Du behöver inte dom kommentarerna. Du gör alldeles rätt för just DIG!! Du vet vad du behöver!!

  Kämpa på du som du gör!! Du är bara bäst för just din familj!! Ni har ett helvete tyvärr!! Och ni kämpar på!! Mer kan ni inte göra!!

  SÄnder över en massa styrka och en massa kramar till er alla!! (Tyvärr det enda jag kan bidra med!!)

  Kramar från Sundsvall!!

  SvaraRadera
 22. Såklart att du måste få ha egentid. Fattar inte vad folk har att klaga på?!
  Lars finns där för Linda större delen av sin tid.
  Lars, ta hand om dig. Bry dig inte om alla elaka kommentarer.
  Kramar från Västerås

  SvaraRadera
 23. Folk som kommenterar negativ har ingen aning om hur det är att stå bredvid som anhörig. Det är jobbigare än vad man tror, man behöver egentid för att att kunna vara pigg så man kan vara det stöd som den sjuke behöver. Alla människor kan inte gå och prata med någon och som sagt, Lars gör det här. Det är hans blogg- han skriver vad han vill och alla med sunt förnuft förstår att han måste få göra saker på egenhand för att kunna orka. Han mår bra av sitt jobb eftersom det blir ett slags avbrott ifrån det som händer- det var samma sak för mig, jobbet blir en fristad. Lars, jag förstår dig! Hoppas Linda mår bättre och känner sig piggare så ni verkligen kan ta vara på tiden.

  KRAM!!!
  /Sanna

  SvaraRadera
 24. Kan bara hålla med alla som skrivit om att du Lars gör ett jättejobb och att du MÅSTE få egentid för att orka med.

  Ingen av oss som bara är bloggläsare har en aning om hur du bemöter Linda hemme, hur mycket du älskar henne och barnen osv osv. Vill man spekulera negativt kan man givetvis göra det.

  Jag har då aldrig tvivlat på att du inte finns där för Linda så mycket du bara kan och orkar. Att du ventilerar dina tankar här får mig inte att tänka i andra banor heller.

  Fortsätt försöka hitta egen tid både för dig ensam och med era barn. Du behöver all kraft och positiv energi du kan få för att klara både nu och sen.

  Just att du finns där för era barn och försöker göra deras vardag bra är för mig en oerhörd kärlekshandling både mot dem, Linda och dig själv.

  Störs man av det du ventilerar så kan man sluta läsa tycker jag.

  Stor varm styrkekram till dig och hela familjen!!
  Lisa

  http://www.lisasfunderingar.se

  SvaraRadera
 25. ni alla i vårat avlånga land som här klagar på det som Lars skriver ni borde veta hut....kämpa på Lars...har följt både din och Lindas blogg undet hela eran tid......du gör ett fantastiskt jobb och en helt underbar man till Linda...... men du behöver också ha egen tid för att ladda dina batteri...... fortsätt så........Kram Tina Hökensås

  SvaraRadera
 26. Milde himmel vilka fårskallar som uttalat sej!
  Kära Lars, du berättar öppenhjärtligt om precis hur du känner, tänker och mår! En ren och skär befrielse med någon som faktiskt vågar stå för att man som anhörig tappar modet, medger att det känns beige och trist... att man inte alla dagar är så hurtigt tapper! Tom längtar till stimulans av ett jobb! Man är fortfarande bara människa och får inte superhjältekrafter och Florence Nightingale-personlighet för att ens partner blir sjuk!
  Satan i gatan vad jag önskar att min partner uppvisade sånt mod om vi drabbades!
  Linda kan tacka gudarna att hon har en man som varken hycklar eller ljuger!
  Att bli ensam med fyra barn skulle skrämma skiten ur dom flesta, dessutom under rådande omständigheter!
  Jag vill passa på att tacka Lars för modet och generositeten att låta oss ta del av dina innersta privata tankar! Vi har mycket att lära!
  Stor kram till både dej och din Linda

  SvaraRadera
 27. Alla människor behöver "egentid", med ett cancermonster i hemmet eller inte. Jag är en ensamstående mamma som har min son på heltid, förutom varannan helg då han är hos pappa. Det är just de där helgerna som får allt att fungera för mig. Två dagar då jag kan sova ut, andas ut, göra egna saker även på kvällen. Med den energin in i kroppen flyter två nya veckor på bra. Du gör helt rätt Lars som tar hand om dig själv mitt i det du och Linda går igenom. Jag förstår inte hur någon kan skriva "det är inte dig det handlar om, det är Linda". Du har också ett liv som ska levas. Du är fantastisk, du och "svärisarna" verkar vara ett bra team. Kärlek flödar i familjen. Punkt. (& KRAM till dig och Linda)

  SvaraRadera
 28. Du är en fantastisk far och make. Självklart måste du få tid att "rensa hjärnan" och samla krafter. Systemet fungerar så att den sjuke får alla tänkbara resurser - vilket de narturligtvis skall ha - men oftast räcker det inte till de anhöriga. De glöms bort. Underbart om du kan ha lite egentid för att orka med. Styrkekramar <3

  SvaraRadera
 29. Vilka kommentarer vissa har, skrämmande. Har man inte själv "gått i skorna" skall man inte uttala sig på det sättet. När man är mitt uppe i allt elände så räcker ibland inte kraften och orken till. Det är fruktansvärt att stå vid sidan om, min man brukade säga att det är tur att det är jag som är sjuk och inte du för jag vet inte om jag hade orkat. Vi har levt med cancermonstret i nästan 2 år och när min make var som sämst var jag som ett ras. Han tvingade mig att åka bort en helg, han sa att jag är ju ändå sjukhuset och får all hjälp här nu så ÅK. Motvilligt åkte jag bort till en väninna en helg, vi grät, skrattade, drack vin, åt choklad och jag fick vara bara Mia och hämta andan. Kom tillbaka till sjukhuset och verkligheten igen med lite ny kraft och kunde finnas vid min makes sida igen. Ofta glöms de anhöriga bort, de lider och kämpar också men på ett annat sätt.
  Lars, du gör ett fantastiskt jobb, du är stark och du orkar men för att kunna vara en stöttande make och pappa måste du få lov att hämta andan. Massa styrka och kärlek till dig, Linda, barnen och svärföräldrarna.

  SvaraRadera
 30. TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSA mina problem HANS e-post (drsunnydsolution1@gmail.com

  Mitt namn är fröken Fatima, jag var gift med min make i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och kärlek hennes enda. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu till Australien för att se att andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag var bara vistas med min mamma och jag var inte behandlas bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älska och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator jag såg ett vittnesbörd om denna spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och imponera på mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd, men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att behålla lugnet för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskningen fick jag ett samtal från min make på den andra dagen som frågar efter barnen och jag kallade DR Soligt och han sade dina problem är lösta mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från DR Soligt, jag vill att ni alla på detta forum för att ansluta sig till mig för att säga ett stort tack till DR Soligt och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com)

  HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

  (2) Om du alltid har mardrömmar.

  (3) Om du vill ska främjas på kontoret.

  (4) Om du vill ha kvinnor / män att springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

  (13) Graviditet stava att föreställa sig barnet

  (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande bryts isär.

  (16) om du har någon sjukdom som (HIV), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

  återigen se till att du kontakta honom om du har något problem att han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2348077620669

  SvaraRadera
 31. Jag känner på samma sätt som någon annan kvinna med sorg och vad skulle jag ha gjort om inte för DR. Adodo, mitt namn är Ruby, jag är 38 år gammal och jag har en son. Tyvärr nästan ett år sedan hans far gjorde slut med mig på grund av ett misstag som jag gjorde och jag behöver verkligen honom tillbaka. Han är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill att vår familj att vara komplett igen, jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Jag läste på nätet att Dr Adodo hjälpte en kvinna i den här situationen och jag kontaktade honom för att få hjälp. Jag växte upp med mina föräldrar skilde sig och jag vill inte ha det för min son och jag saknar min man så mycket och bara vill att vår familj att bli hel igen Jag vill att mitt livs kärlek tillbaka och jag kan ärligt säga att eftersom han är det enda man jag någonsin verkligen älskade med hela mitt hjärta. Så jag söka hjälp från Dr Adodo och han svarade mig och han kastade en kärlek stava för mig som jag använder för att få tillbaka min man och jag är glad och tacksam mot honom för att hjälpa mig och jag vill att ni alla ska också ha möjlighet jag hade också är Dr Adodo det endast genom hjälp jag någonsin har känt. Lycka till "kan du kontakta den store mannen på Adodospelltemple@gmail.com hans hemsida: http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple eller ring honom på +2348156784928 hans är redo att hjälpa dig med dina problem.

  SvaraRadera
 32. Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

  SvaraRadera
 33. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

  SvaraRadera
 34. WOW!! Detta är det mest underbara jag någonsin har erfarenhet och jag måste dela denna stora testimony..I besökte ett forum här på internet den 8 MATCH 2015, och jag såg en fantastisk vittnesbörd om denna kraftfulla och stora spell caster heter DR MARVEL på forum..I aldrig trott det, eftersom jag aldrig hört eller lärt sig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska trollformler, inte förrän DR MARVEL gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställt min äktenskap 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig i samma 24 timmar på samma sätt som jag läste på internet..i var verkligen mållös och chockad när min make knä tigger om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. jag är verkligen ont om ord och glädje, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR MARVEL du är en Gud sände till mig och hela min familj .. och nu är jag en glad kvinna en gång .. här är hans hemsida: www.extremespellhome.webs.com Och hans e extremespellhome@hotmail.com. Hans telefonnummer +1 669 221 3962

  SvaraRadera
 35. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

  SvaraRadera
 36. HÄLSNINGAR alla .. Mitt namn är Sharon Davis jag kommer aldrig att glömma den hjälp Dr Isikolo lämnats till mig i mitt äktenskapliga livet. Jag har varit gift i 5 år nu och min man och jag älskar varandra mycket dyrt. efter 3 år av vårt äktenskap min man plötsligt ändrar han hade en affär med en kvinna utanför, jag märker det då jag bad för gudomligt ingripande saken blev allvarligare jag berättade för min pastor om det vi bad men ingenting händer. min make kom precis hem en dag han plocka upp sina saker och lämnade mig och barnen till sin älskarinna utanför vid denna tid var jag ihop utan att veta vad man ska göra igen eftersom jag har förlorat min man och mitt äktenskap också. Jag sökte hjälp på internet, jag såg många människor som delar vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälpa dem med deras äktenskapliga problem så jag kontaktade mail Dr Isikolo jag sa till honom mitt problem och jag blev tillsagd att vara lugn som jag har kommit till rätt plats var jag kan få tillbaka min man inom de närmaste 24 timmar. Han berättade vad som gick fel med min man och hur det happen.that de kommer återställt min äktenskap. till min största förvåning min man kom till mitt kontor tiggeri mig på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom, att han aldrig kommer att fuska på mig igen. jag snabbt ber honom att jag har förlåtit him.friends ditt fall är inte så svårt varför inte ge Dr Isikolo ett försök de arbetar överraskningar eftersom jag vet att de kommer att hjälpa dig att fixa din relation med ditt ex partner. Jag tackar Gud för att använda Dr Isikolo att rädda mitt äktenskap. Kontakta honom via e-post: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller nå honom på vad-app: 2348133261196

  SvaraRadera
 37. Mitt namn är Jessica Luis, och jag bas i Kanada ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av bruten äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr ISIKOLO, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, bota cancer och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr ISIKOLO e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än innan Dr ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och genuin stava hjul för att lösa alla dina problem för dig. Prova Hög isikolosolutionhome@gmail.com helst, kan han vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

  SvaraRadera
 38. Nu när jag fick min man tillbaka det skulle vara orättvist om jag inte delar min erfarenhet för hela världen om hur jag fick honom back.That är därför jag är här i dag för att låta världen veta att det finns verkliga befogenheter i stavnings gjutning som DR ISIKOLO har visat mig genom att föra glädje och lycka till min relation och min familj på bara 2 dagar efter jag fick honom kontaktas. Jag har aldrig trott på någon av dessa saker tills jag lossade min pojkvän, jag krävs hjälp tills jag hittade isikolosolutionhome@gmail.com En stor spell caster, som kastade en kärlek stava för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka i två dagar efter förtrollningen har gjutits. två dagar senare, ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har kallat mig för senaste 4 månader nu, och gjorde en ursäkt för hjärtat paus, och berättade att han är redo att bli min rygg ben tills resten av sitt liv med me.Dr ISIKOLO släppte honom att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa hur mycket vi har dela tillsammans. Som jag skriver detta vittnesmål just nu är jag mest lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Så det är därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd hela universe.All tack går till Dr ISIKOLO för överdriven arbete som han har gjort för mig. Nedan e-postadressen i situation du genomgår en hjärt paus, och jag garanterar hela universum som han har gjort min för mig, kommer han definitivt att hjälpa någon som tar tid att få honom kontaktas. isikolosolutionhome@gmail.com hans nummer +2348133261196

  SvaraRadera
 39. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
  och hans mobilnummer +2348133261196

  SvaraRadera
 40. Jag heter Barbara, och jag är baserad i Norge. Mitt liv är tillbaka !!! Efter ett års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick mig självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskrock heter Dr Isikolo, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testimonier om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Isikolo-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, Dr Isikolo, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta Stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High isikolosolutionhome@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring honom +2348133261196

  SvaraRadera
 41. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  Specialiserad i följande utrymme.

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet för att bli barn
  (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
  (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
  Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  SvaraRadera
 42. Jag var gift med min man i 5 år, vi levde lyckligt tillsammans under dessa år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och jag älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte ville träffa mig och mina barn igen så han tog oss utanför huset och han gick nu till Italien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter att min pappa dog, så mannen som jag gick med var inte Och mina barn var så förvirrade och jag tittade För att få min make hemma eftersom jag älskar honom och jag uppskattar honom så mycket, så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta caster spell Testimonies delade på Internet Av en dam och jag är så Imponerad att jag också tycker att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn går igenom så kommer jag i kontakt med honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning jag Fick en kallad min man på den andra dagen frågar efter barnen och ringde mig och sa att dina problem är löst min son. Så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång bromsspänning upp av en ond dam så med all den här hjälpen från allt jag vill ha i det här forumet för att gå med på mig för att säga ett stort tack och jag kommer också att ge råd för någon i sådan eller liknande Problem eller någon form av problem bör du också komma i kontakt med honom. Din email är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Än en gång är din e-postadress (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  Specialiserad i följande utrymme.

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (7) Om du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
  (9) Hur de har lurat dig och vill återställa förlorade pengar.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet för att bli barn
  (14) Garanti att vinna fall av irriterande domstolar och skilsmässa oavsett vilket stadium
  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta upp.
  (16) om du har några sjukdomar som (H V), (CANCER) eller någon sjukdom.
  Återigen var noga med att komma i kontakt med honom om du har några problem som hjälper dig. Din e-postadress är (drodion60@yandex.com) eller ring +2349060503921.

  SvaraRadera
 43. Hej jag heter Bruce Dorothy. Jag är ute för att sprida
  denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min
  ex make tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade
  mig och mina två barn för en annan kvinna i över tre
  månader, Men när jag träffade en vän som introducerade
  mig till Dr Ade, den stora budbäraren till Oracles of Great
  Adespeltemple. Jag berättade mitt problem för Dr Ade
  om hur min ex-man lämnade mig och mina två barn och
  också hur jag behövde jobba i Ett mycket stort företag.
  Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var
  jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några
  biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver
  göra, efter det hade gjorts 24 timmar senare, Min ex man
  ringde mig i telefon och sa förlåt för att bo mig och
  barnen förrän nu och en vecka efter att min man ringde
  mig för att be om förlåtelse, en månad senare blev jag
  uppmanad till intervju i ett mycket stort företag här i USA
  Var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör ..
  tack tack till Dr Ade du Kan kontakta Dr Ade genom
  denna Email, Adespelltemple @ gmail.com. Ring eller
  Whatsapp honom på +2348148487280.

  SvaraRadera
 44. Hej alla här, en bra stavningskrock som hjälper mig att komma tillbaka min man är här för ditt meddelande !!!
  Mitt namn är Mrs Silva Lionel Butler är från Storbritannien, min man lämnade hem i 3 och ett halvt år till Dubai för en semester, han menade en ung dam där och han var förtrollad av denna dam allt eftersom hon var rik, min man vägrar att kom tillbaka hem igen med de 2 barnen som han lämnade, grät jag hela dagen och letade efter hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en sida med titeln DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com) stavningskanalen .. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa mig för att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade för mig om midnatt när alla andar är vakna kommer han att kasta stavningen för att återförena mig och min man tillsammans och han gjorde det på mindre än 24 timmar som jag använder för att kontakta den här profeten min man kom tillbaka till mig och började kasta tårar för att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad den här stora stavningskastaren gjorde för mig och min man. Du kan också räkna med DR ISIKOLO isikolosolutionhome@gmail.com på något problem du kan tänka på som:

  Vinn visumlotteri till något land
  Förlora din viktstavning
  Hjälper dig att bli gravid stavning
  Få din bluff tillbaka inom 24 timmar
  Hjälp att främja dig på ditt kontor
  rädda dig från hiv-aids och cancer
  göra dig rik och berömd över hela världen
  Hjälpa dig att vinna eventuella rättsfall
  Vill du bli en sjöjungfru?
  Läka dig från det dödliga Ebolaviruset
  Få sex packar även WIN en valstavning
  Vilken typ av svår situation du kan tänka dig att han kan lösa det, så många har bevittnat hans underverk. Han är väldigt snäll och bra, kontakta honom var som helst i världen på isikolosolutionhome@gmail.com ELLER whatsapp +2348133261196

  SvaraRadera
 45. God dag, alla jag heter Phillip Nancy från USA, jag har denna stora möjlighet att dela detta vittnesbörd om hur jag får botemedel mot min HIV, för tre år sedan var jag HIV-positiv så jag lider av det jag gjorde en sak eller ordern för att få botemedel var det väldigt bra för det så jag var på min forskning på internet Jag såg ett vittnesbörd om en ung man om hur dr.midnight hjälper honom att få en botad för HIV med sin växtmedicin Jag var överraskad och jag gör det tror inte jag sa okej, låt mig prova honom, jag kontaktar honom på sin e-postadress och han gav mig instruktioner och jag följer det han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag, efter en vecka skickade han mig medicinen sant DHL, berättade han för mig hur man använder det och jag gjorde exakt hur han instruerade mig att använda den, efter två veckor berättade han för mig att jag skulle gå för test, jag gjorde det, och se, jag var HIV "negativ" är så tacksam Doktor, nu är glad med min man och två barn jag vill använda denna möjlighet att säga detta, snälla om du har den här typen av sjukdom som heter HIV, vill jag du att kontakta honom på är email; (dr.midnight5@gmail.com) eller whatsapp honom på +2347037137208 på +2347037137208 och han kan också hjälpa dig att få ett botemedel mot HPV, HERPES, CANCER, sjukdom och han kan bota dig från någon form av sjukdomar med sin växtbaserade medicin. Allt du behöver göra är att tro på honom. tack min Dr, gud välsigne dig ...

  SvaraRadera
 46. Jag heter Howard Mary, jag är baserad i USA, Texas .. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr ABO, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon testade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon Dr ABOs e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare, ABO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stava caster för att lösa alla dina problem för dig. Prova High Abospelltemple@gmail.com när som helst, han kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt: Abospelltemple@gmail.com Du kan också ringa honom eller skriva honom här: 2348148487280.

  SvaraRadera
 47. Hej killar! fixa ditt brutna förhållande eller få din ex-lover tillbaka snabbt med hjälp av bästa stavningskrock online.

  Jag är så glada att få min man tillbaka efter att han lämnade mig och våra 3 barn till en annan kvinna. Efter 2 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Abo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök.

  Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var för, Tack tack till Dr Abo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet som Dr Abo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: Abospelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348148487280,.
  Joy Adams, 26 år, Texas, USA

  SvaraRadera
 48. Jag heter Richard Jessica, jag är baserad i Texas, USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 5 månaders brutet äktenskap lämnade min man mig när jag var gravid. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare kallad ABO som jag träffade online. På en trogen dag, som jag surfar via internet, vittnade vissa om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalscancer, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter TIFFANY, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar, så jag kontaktade honom och på mindre än 48 timmar min man som jag trodde att jag aldrig kan se igen kom tillbaka och be om förlåtelse, nu är vi lyckliga tillsammans alla tack vare DR ABO är han svaret på ditt problem. Du kan nå honom på hans email: Abospelltemple@gmail.com eller besök hans whatsapp 2348148487280.

  SvaraRadera
 49. WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt och jag behöver dela detta stora vittnesbörd. Jag besökte ett forum här på internet den 8 oktober 2017, och jag såg ett underbart vittnesbörd om denna kraftfulla och stora stavningskastare som heter Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) på forumet .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärde mig något om magi innan .. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om magiska stavar, inte förrän Dr Isikolo gjorde ett fantastiskt arbete för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och tog min make tillbaka till mig under samma 24 timmar som jag läste på internet .. jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde sig och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är väldigt nöjd med ord och glädje och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr Isikolo du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna igen .. här är hans email isikolosolutionhome@gmail.com du kan Lägg även till Dr.Isikolo på whatsApp +2348133261196

  SvaraRadera
 50. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd men hellre vill jag att de ska behaga läsa min artikel så att de kommer att kunna hitta en lösning på det där brutna förhållandet. Månader sedan bodde jag ett ensamhetsliv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.Adodo och hans förmåga att återställa brutet förhållande och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.Adodo genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 661 704 3225 och hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.Adodo fick jag ett samtal från min älskare söker ursäkt från mig.

  SvaraRadera
 51. Måste läsa: Wooow !!! Jag heter Amada Jag vill säga det här från botten av mitt hjärta att det fortfarande finns en riktig stavningskastare, jag trodde aldrig att det fortfarande finns en bra man som Dr Isikolo, han kastade en stavning för mig idag är han glad, han gjorde mig vem jag är nu, jag har lidit i 6 år med mina barn och min familj var inte lösa problem varje dag, min man lämnade mig att lida, förra året när jag träffade en vän som ledde mig till dr Isikolo och jag uppmanade mig att kontakta honom och han gav mig sitt ord som jag tvivlade på honom först, han berättade för mig att allt kommer att falla tillbaka efter hans stavning, inte mindre än 2 dagar kom min man och bad mig på knäna, och det här är mest mirakulösa, är glad att informera dig om att jag har min son att ringa mig mamma och min verksamhet är att flytta fina människor gynnar mig överallt, jag går, jag fortsätter att publicera ditt bra jobb. Dr Här är hans kontakt för användbarheten av dem som behöver hjälp som jag tidigare. Hans isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348133261196
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  2) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  3) Du vill vara befordrad på ditt kontor.
  4) Cure för för tidig utlösning
  5) Om du vill ha ett barn.
  6) Du vill vara rik.
  7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  9) Cure för herps
  10) botemedel mot hiv
  11) Cure for Cancer

  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

  SvaraRadera
 52. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

  SvaraRadera
 53. Att prata med erfarenhet med gott resultat för att testa om jag är Elizabeth från USA Jag vill vittna om Dr ogenes goda tjänst för att hjälpa mig att föra tillbaka min fiance som lämnade mig på grund av en prostituerad. Det var en hemsk och deprimerande tid då min fiance som vi skulle gifta oss på två månader avbröt vårt bröllop på grund av en prostituerad som kastade en stavning på honom och stal honom borta. Jag letade efter hjälp online när jag såg en recension om Dr. ogene i General Spell Temple, då kontaktade jag honom för hjälp. Jag följde all sin instruktion i enlighet därmed som han försäkrade och garanterade mig att min fiance kommer att vara tillbaka på 48 timmar, till min största överraskning nästan 2 dagar efter stavningen gjordes, ringde min Fiance mig och började be om ursäkt för att jag lämnade mig på grund av en annan dam . Jag väntade på två månader där vi nu är gift innan jag kan vittna och just nu är vi en lycklig familj och det kommer att förbli så här för alltid .. Allt tack till Dr ogene. Du kan kontakta Dr. ogene för eventuella problem med relationen genom hans direkta email: ogenetempleofsolution@gmail.com eller skriv honom på +2348156865819

  SvaraRadera