söndag 12 december 2010

Söndagen den 3 advent

Söndagen startade på ett bra sätt, eftersom denna natten bjöd på mer sömn än föregående natt. Och jag och barnen satt med 3 tända ljus och njöt av en mysig frukost. Adam som ganska ofta brukar vakna på fel sida hade även han lyckats vrida sig i sömnen och vaknade på rätt sida med ett bra humör.Polfärskt bröd tycker jag borde få lite reklam här på bloggen idag, eftersom vi ska ut och äta julbord i dag på Tokeryds herrgård idag. Mycket trevligt initiativ från företagets sida i och med att det även är ihop med respektive med, så vi blir ett gäng. tyvärr så får inte kommande generations brödkörare komma, även om pojken i fråg (Erik) skulle uppskatta julmaten .

Erik övar inför brödjobbet år 2030

Men det kanske är bra att väntar med det eftersom när han kör med sin gåstol runt i vårt hus gör ganska hastiga och tvära vändningar och då kanske han gör så här med lastbilen med !


Brödbil som övar U-sväng

En annan rolig bild som jag måste få visa alla er här på bloggen är en bild från Ica Maxi Jönköping, som är en stor butik med ganska rörig försäljning. På grund av ytterliggare 2 stora ny etableringar i den stora staden Jönköping, bla nya City gross och Willys A6. Fast rörigt ja det finns det även en annan som hade för ett tagsen på baksidan till Maxi, ja vad säger man ,,,,, Tänk på att banda väl t ex !

kan man kalla detta för rörligt gods7 kommentarer:

 1. :-D
  Glömde att det var 3:e advent, ska tända ljusen... najs!
  Hoppas solen skiner på er också och att resten av dagen fortsätter lika bra som den började!
  Du och Linda imponerar stort på mej, det märkliga är att hur tungt det än känns klarar man allt... jag menar verkligen precis allt!
  Tack för att ni delar med er, modigt, generöst och klokt... delad börda väger mindre!
  Största kramen till er alla

  SvaraRadera
 2. Underbart att höra att natten varit bra. Blev så orolig när Linda fick feber igår.
  Hoppas ni får ett underbart julbord!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera
 3. Vad kul för er att komma iväg på julbord:)
  kul att du låter så glad den här helgen
  Må gott ta hand om varandra idag /Kerstin

  SvaraRadera
 4. All lycka till er. Hoppas julbordet ska smaka.
  Undrar vart är dina föräldrar Lars. Du nämner aldrig dom.

  Kram
  //Ika

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får en trevlig dag och ett avbrott i vardagen./Karin

  SvaraRadera
 6. hahaha, älskar sista bilden!!! Jag jobbade som distributions ansvarig tidigare, och jaaa... då hände det ibland att chaffören inte hade tid att ställa sig rätt med lastbilen eller spänna fast ordentligt... roligt var det ju verkligen när två pall med läsk (blandat) hade vält och han kom tillbaka med lastbilen full med burkar som ligger löst!!!!!

  SvaraRadera
 7. Må julbordet smaka.. Han med rörliga lasten har ett taskigt läge må ja säga!!!

  SvaraRadera