torsdag 2 december 2010

Mina tårar fullkomligt bara rinner ur ögonen !

Jaha idag är det en riktig känslosam dag för mig! Dagen började mysigt med att få lämna Simon i skolan. Därefter så åkte förbi Kyrkekvarn och drack lite kaffe med syster Mia mfl. Sedan åkte jag och vidare till Mullsjö och uträttade några ärenden. Men eftersom gårdagen var så tung för mig, T o m så jobbig att det var svårt att koncentrera sig på jobbet faktiskt. Men bara tanken på att jag kanske kommer förlora min fru och mina barns mamma skrämmer mig så fruktansvärt mycket. Idag har jag varit ledsen till och från hela dagen, framför allt efter lunchen. Sitter just nu inne hos Linda och pratar och ser samtidigt hur hon plågas o lider av sina smärtor. Jag har även bara under ett par timmar snart lyckats fylla två tunnor med vatten från mina ögon, Som bara rinner o rinner för att jag är så ledsen och rädd för det ska gå. Nä usch, nu måste jag pausa för jag ser snart inget mer. Det hela har så fort blivit värre och så jobbigt för mig.

64 kommentarer:

 1. du är inte ensam om att gråta, det gör vi nog alla som läser din och Lindas bloggar. så orättvist och så fruktansvärt hemskt.vet inte vad jag ska säga.. tänker på er
  kramar från en okänd medmänniska

  SvaraRadera
 2. Usch stackars dig =(
  Får du någon samtalshjälp? Det kan verkligen göra gott...
  Tänker på er!

  SvaraRadera
 3. Kramar till dig och hela familjen

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det är så bra, Lars, att du ger ditt perspektiv på helvetet också. Och tillåter dig att vara ledsen över Lindas situation men även din egen.
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, önksar jag kunde, men jag skickar en varm och lång kram till dig genom cyperspace.

  Okänd läsare

  SvaraRadera
 5. Lilla vän, har inga tröstande ord att ge dig.Men jag tror verkligen du skulle behöva lite samtalshjälp i detta nu.Många kramar Marie

  SvaraRadera
 6. Jag var väldigt ledsen innan min storasyster gick bort i cancer för tre år sedan. Jag var då 18 och hon 20. Vi pratade aldrig om döden, fast pappa berättade ungefär en månad innan min syster gick bort att hon skulle dö. Jag kunde inte träffa henne, för blev bara så ledsen.
  Ibland undrar man hur mycket tårar som finns, hur länge man kan vara ledsen. Vissa dagar har jag varit så ledsen så jag inte ens fått ut några tårar. Min kropp orkar liksom inte.
  Det är nu tre år sedan jag förlorade världens bästa storasyster, och jag har lärt mig leva med det. Det är ett stort tomrum i hjärtat som alltid kommer vara där.
  Jag tänker på dig och din fru varje dag. Känner igen mig så mycket. När min syster hade så ont och bara låg och skrek och grät och inget kunde jag göra för att hjälpa... Antar att du känner dig som jag kände mig då. Det hemska är att man själv inte kan hjälpa till att få bort det, det är cancern som styr.

  En stor kram till dig och din familj. Jag tror att det är bra att gråta, även fast man inte orkar. Tänker på er! Mvh Anja

  SvaraRadera
 7. En stor kram till dig och barnen.

  SvaraRadera
 8. Ni finns i mitt hjärta, skulle bara vilja krama om er alla.

  SvaraRadera
 9. Tänker på dig/er varje dag! Många tankar som snurrar i ens huvud, så jag kan inte för mitt liv förstå hur många tankar som snurrar
  hos dig=(

  Jag tycker du är en riktig kämpe å du är stark, Och det är gott att se att du skriver av dig och gråter ut. Det värsta är att stänga in det, för det kommer ju ifatt en förr eller senare med dunder fart.

  Hoppas Linda får komma hem till er snart!

  Kram Åse

  SvaraRadera
 10. Lars, Jag är SÅ ledsen för er skull! Jag tänker mycket på Er /dig och undrar hur allt ska gå. Skickar en stor kram till dig! Malin (din fd konkurent)

  SvaraRadera
 11. Fan ta den djäääää-- cancern! Det är vedervärdigt och så fel!
  Vi är så många som sett våra nära och kära både lida och försvinna från oss!
  Sätt in pengar till forskningen nu allihopa så att vi kan komma vidare med bättre cancerbehandlingar!

  Lars, se till att du får prata med någon på sjukhuset. Det är jättebra, skönt och viktigt att kunna ventilera alla tankar ocensurerat!

  Varmaste kramen MiaH

  SvaraRadera
 12. Varma, varma kramar Lars. till dig och hela din familj!
  //eva

  SvaraRadera
 13. Vill bara att du ska veta att jag skickar massor med strykekramar till dig från en fyrbarnsmamma i Jämtland. Hur mycket man än försöker så kan man inte sätta sig in i hur det är för dig nu. Måste vara en skrämmande tanke att leva med just nu. Pratar ni om döden, eller undviker ni detta samtalsämne? Funderar på om jag och min man skulle göra det eller inte.
  Tänker på er hela tiden.

  SvaraRadera
 14. Det finns inte tillräckligt med ord... vill ändå att du ska veta att vi är många som tänker på Linda, dig och barnen! Kramar

  SvaraRadera
 15. Förstår att tårarna bara rinner! Det måste vara det hemskaste man kan gå igenom! Lider med er hela familjen!!!
  Kollar era bloggar flera gånger om dagen för att se hur det går för er! Tårarna rinner hela tiden på mej här...då kan jag bara tänka mej hur hemskt det måste vara för dej/er!

  Massa styrkekramar från ännu en okänd läsare!
  /Lisa

  SvaraRadera
 16. Kan bara inte förstå att ni ska behöva utsättas för detta hemska. Tänker så ofta på er och vad ni går till mötes...
  Kram Carina

  SvaraRadera
 17. kram till dig Lars.

  Det är otroligt jobbigt att vara anhörig, med sorgen och alla tankar.
  Försök att få all den hjälp vården kan erbjuda i samtal och stöd.

  Jag har ju följt linda så länge på både fejjan och bloggen. Det värker i hjärtat när jag ser hur det försämrats.

  Kram Susanne Falk

  SvaraRadera
 18. Jag tänker på er varje dag, Lars. Jag önskar tankarna kunde göra mer verkan, att all kärlek som ni får från vänner, familj och bloggläsare skulle kunna göra underverk.

  Vet du! Det finns ingen mening med att en ung människa dör, men det finns ALLTID en mening med dess liv! Ta nu hand om Linda, prata, kramas, älska varandra och våga tala om framtiden. Det finns en mening med varje dag hon har kvar i sitt liv!

  SvaraRadera
 19. Tänker på er och skickar kramar!
  Anna

  SvaraRadera
 20. Kram till Dig Lars!
  Hoppas de kan ge Lida något mot all smärta.
  kram till dig o barnen.
  Birgitta

  SvaraRadera
 21. Tänker och gråter med er!!! Kram till er båda!

  SvaraRadera
 22. Så sorgligt....
  kramar, m

  SvaraRadera
 23. Kan inte göra annat än skicka ännu en kram över nätet... Du är så stark, trots din rädsla. Ni är verkligen beundransvärda, ni i er fina familj! Bra att du får ur dig din smärta, sorg och rädsla genom tårar och ord. Kram.

  SvaraRadera
 24. Ni finns i mina tankar hela tiden, vilken fruktansvärd kamp ni har,kram till er alla, Kerstin.

  SvaraRadera
 25. *kramar om dig med*
  och hoppas du får en vilosam kväll och hinner hämta lite krafter!
  /Somris

  SvaraRadera
 26. Kära vän, ni har det så svårt. Det är däremot inte alls svårt att steka lite köttfärssås och baka en kaka och om jag kunde (för avståndet) så skulle jag göra det också för dig. Och kanske stanna en stund och prata om du behöver det.
  Lita på att människor runtomkring finns där för er och att dom vill hjälpa er igenom alltihop. Man måste inte vara stark själv hela tiden. En dag i taget. Stor kram från Karin

  SvaraRadera
 27. Kära fina Lars
  Sådan fin o underbar pappa o make du är....
  Önskar jag hade några lindrande ord eller kunde avlasta dig/er på något sätt.. :(
  Kramar varmt om er alla <3<3<3
  från Tuvan Pia

  SvaraRadera
 28. Jag vet inte vad jag ska säga... mer än att jag tänker på er och förstår att ni måste ha det fruktansvärt jobbigt. Det skär verkligen i hjärtat när jag tänker på er situation. Och barnen... Stackars småkillar, de måste väl sakna sin mamma... Orkar du förklara för dem? Barn ska inte behöva vara utan sin mamma och Linda som verkar vara så snäll och gullig med dem... Som det är för er, så ska inte livet behöva vara.

  Vad man än skriver, känns det så futtigt. Men jag skickar varma kramar till dig, Linda och era söta barn.

  Kram,
  Moa

  SvaraRadera
 29. Usch jag lider verkligen med er.....Hoppas de vänder snart.Tänker mycket på er.
  Kram till er båda<3
  // Vibbe

  SvaraRadera
 30. Hej!
  Hoppas så innerligt att det ska vända för er.Följer både din och Lindas blogg och hoppas varje dag att det ska stå något glädjande.Tänker på er!/Johanna

  SvaraRadera
 31. Stackars dig! Förstår att du är rädd. Men vi är många som upplever dig som stark. Önskar så att det ska vända till det bättre för Er. Tänker på Er hela tiden. Kramar / Pia

  SvaraRadera
 32. Tänker på er och denna mardröm ni hamnat i...önskar verkligen man kunde hjälpa er på nåt sätt!!!/ Sandra

  SvaraRadera
 33. Tänker på er och den svåra livssituation ni har hamnat i.Ord blir så tomma och meningslösa men jag vill ändå sända styrkekramar till er även i kväll.

  SvaraRadera
 34. Hej Lars!
  Jag är gammal klasskamrat till dig, från U-torp, Marie...=)
  Jag tänker på dig, Linda och barnen. Jag kan inte säga att jag vet hur du känner men jag vill skicka mina varmaste kramar till dig och din familj!!!Livet är så orättvist ibland och jag hoppas att någon hittar ett botemedel NU...
  Ta hand om dig!
  Kramar Marie med familj!!!

  SvaraRadera
 35. Det gör så ont i hjärtat när jag tänker på hur jobbigt ni har det, du & Linda, och resten av familjen. Finns inte ord...
  Massor av kramar från Marie i Fagerhult

  SvaraRadera
 36. stackars stackars dej! Du/ni finns i mina tankar hela tiden! jag vet inte vad ja ska säja, men det måste verkligan vara det värsta som kan hända! Tycker det är så himla orättvist! Hoppas hoppas att dom kan hjälpa henne från kramperna, så ni får fira jul ihop! Ja hoppas såklart åxå att det kommer nåt, så att ni kan fira jul ihop flera flera år framåt!
  Stor styrke kram till dej! /Mima

  SvaraRadera
 37. Linda du och barnen finns i mitt hjärta och mina tankar. Sänder er den varmaste kram jag kan uppbringa och hoppas att ni får vara tillsammans ett tag till. Kärlek!

  SvaraRadera
 38. Ta en dag i taget. LInda kan snabbt piggna på sig och så får ni ytterligare fina dagar tillsammans. Att tiden är begränsad vet ni, men det är inte slut än på ett tag.

  Varm kram

  Ludmilla

  SvaraRadera
 39. Hej Lars! Jag tänker såhär, om Linda klarat det såhär långt, då kan hon klara hela skiten! Jag förstår att det måste vara hemskt jobbigt just nu, men vi här på bloggen står bredvid dig och Linda! Kämpa kämpa!

  / Ellie

  SvaraRadera
 40. Ber för er.

  Kramar!

  Astrid

  SvaraRadera
 41. Många många styrkekramar tíll er alla!

  /Gisela

  SvaraRadera
 42. Det är svårt att finna ord. Styrka och energi skickar jag till dig och barnen.

  SvaraRadera
 43. Tänker på dig. /David

  SvaraRadera
 44. En stund i taget.. när en dag i taget känns för övermäktigt. Försök, i den mån du orkar.. att leva i varje stund. Du förmedlar din smärta och den känns så starkt att också dina läsares tårar strömmar ner längs kinderna.

  Önskar så.. att jag kunde göra något. Vad som helst. Sänder er värme, kraft, ljus, glädje, styrka.. och famnen full med kramar.

  Annukka

  SvaraRadera
 45. Skickar styrka till er alla...

  Kram från Lisbet

  SvaraRadera
 46. Så svårt livet kan vara. Din Linda är en lycklig kvinna som träffade just dig. Lyssnar just till Jonas Gardells låt, Jag ska aldrig sluta älska dig. Styrkekramar till er alla. /Karin

  SvaraRadera
 47. Er situation är så fruktansvärd att jag tror att ingen av oss barnfamiljer kan tänka sig något värre än det ni just nu får genomlida. Så mycket man önskar att sådant inte händer i barnfamiljer! Kan inte fatta hur din Linda kan vara så makalöst vacker, på alla bilder och i filmen om henne till mama, trots att hon är så vansinnigt sjuk är hon så vacker och liksom strålar ett lugn! Och ajg tycker så fruktansvärt synd om dig Lars. Ska be en bön för dig ikväll! //C - själv också fyrbarnsmamma

  SvaraRadera
 48. Vill bara skicka massor av Styrkekramar!!!
  //SaraH

  SvaraRadera
 49. Usch så jobbigt du har det! Tungt lass, 4 barn och sjuk fru. Massor av kramar till dig/ sussie

  SvaraRadera
 50. Det finns inga ord som kan lindra eller mildra det ni går igenom, om det fanns det så skulle jag säga dom i mantra hela dagarna. Tänker så på dig och Linda och era barn, Skickar styrkekramar till er alla. STOR VARM KRAM // C

  SvaraRadera
 51. Mina tankar är ständigt hos er och mina tårar rinnerner för mina kinder när jag läser din och Lindas blogg... Livet är så orättvist:-(
  Stora styrkekramar till er
  Kram K

  SvaraRadera
 52. Hej Lars!
  Hittade till Lindas blogg av en slump för någon månad sen. Fastnade för denna fantastiska människa och följer nu även din. Finns inte mycket man kan säga till tröst i en sådan situation som ni nu sitter i... Men sänder mina varmaste tankar till dig, Linda och era fina barn.
  Kraaam Sofi

  SvaraRadera
 53. hua, fan så orättvist allt är. Har inga mer ord för det... Ni finns i mina tankar, stor varm kram till er båda ♥

  SvaraRadera
 54. Vit at vi er mange som tenker på deg, Linda og din flotte familie!

  Klem fra Mali I Norge

  SvaraRadera
 55. En stor kram till dig, Linda och till hela er familj<3/ Johanna

  SvaraRadera
 56. Tänker så mycket på er...
  För inte så länge sen så var jag med på resan som man inte väljer...
  Man ramlar hårt, man skrubbar knäna och man ligger tungt på marken,det svider och gör så ofantligt ont...
  Men på nåt konstigt sätt så återvänder kraften när man behöver den och man reser sig och borstar bort det värsta gruset i såren och man orkar en stund till...
  Man orkar kämpa tillsammans och kraften finns på nåt konstigt sätt där så länge som man står där vid sidan av den fina som man älskar så...
  På nåt konstigt sätt så verkar kroppen ha ett försvar mot allt det overkliga onda, när man är I det så lyckas man på nåt konstigt sätt resa sig igen mellan alla tårar och allt det jobbiga som river och sliter i hjärtat...
  En mardröm av värsta sorten...
  Det är så overkligt allt och jag önskar och hoppas verkligen att allt vänder och att din fina Linda blir starkare igen <3
  Tankar av värme till er och massor av
  Styrka Kärlek Hopp & Mod till er alla

  SvaraRadera
 57. massor av styrkekramar till er alla..saknar ord.../Sanna

  SvaraRadera
 58. Livet är så orättvist! Jag hoppas verkligen att du har en nära vän som du kan ösa ur dig allt till och det är bra att gråta! Den ventilen är viktig!Ni kommer att klara detta, helt säkert! Kommer att bli många ups and downs men ni fixar det! Tänker på er! kram Lotta

  SvaraRadera
 59. Skickar många många styrkekramar till dig & din familj.
  Kram från Jenny i Umeå,

  SvaraRadera
 60. Fina Lars, följer både din och Lindas blogg och lider med er så fruktansvärt. Har själv förlorat min dotter till cancer förra året och vet hur det är att vara nära anhörig och känna denna hemska maktlöshet att inte kunna göra nåt.
  Ber och hoppas att det vänder och hon får komma hem utan smärtor. Era barn behöver sin mamma, du behöver din älskade Linda.
  TRO-HOPP-KÄRLEK
  Styrkekramar till er alla även Lindas föräldrar!
  Sirpa

  SvaraRadera
 61. Stor kram från Sandra

  SvaraRadera
 62. vill finnas som stöd, jag tänker ofta på er. hatar sjukdomar och hatar att något kan tas ifrån en... många många kramar:)

  SvaraRadera