onsdag 1 december 2010

Både negativt & positivt

Jaha den här onsdagskvällen blev oerhört händelserik. Först så satt jag och Simon vid köksbordet och pratade om vad vi skulle äta till kvällsmat. Plötsligt så knackade det på dörren! Jag öppnade och där stod en kvinna jag alldrig sett tidigare, men hon beklagade vår situation här hemma och att hon tänker på oss och följer bloggarna. Hon hade även med sig en nygjord mjuk pepparkaka, en påse lussebullar och 3 st lådor med köttfärssås. Jag blev först alldeles paff och samtidigt väldigt glad och tacksam, eftersom jag inte är någon mästerkock precis. Vi pratades vid en stund och det visade sig att hon (Linda som jag tror hon heter) kände min fru Lindas ena faster och hon följer även våra bloggar, därav så tyckte hon så synd om oss! Jag blev så glad av detta men samtidigt oerhört förvånad så jag insåg inte vad vi fått förrän efter stund. Så därför vill jag härmed framföra ett stort tack från mig och min familj. Hoppas att du ser detta!

Det roliga var även att Simon som samtidigt satt och åt kvällsmat i köket blev jätteglad, och ställde sen frågan om det var roomservice? Men sen när vi ätit kvällsmat och njutit av den goda kakan så kom vår snälla granne och hämtade hundarna för en promenad, vilket är så oerhört tacksamt. Men nu satt jag alldeles nyss och läste min fru:s blogg och läste om all skit som drabbar henne. Ja även oss. Och då går det inte hålla inne tårarna längre. Det är ju också typiskt att jag skulle bli så förkyld med så jag inte kan besöka henne pga smittorisken.

Men återigen ett stort tack till alla för er hjälp och er omtanke!

16 kommentarer:

 1. All heder åt en så rådig kvinna med hjärtat på rätta stället! Hon gjorde sånt som man oftast bara tänker men aldrig genomför. Kärlek och omtanke är ljusglimtar i mörkret.

  SvaraRadera
 2. hej!
  Jag skulle givetvis hjälpa till med vad som helst om jag bodde närmare,Många varma hälsningar från En som hittade era bloggar genom Vimmelmamman. Krya på dig fort så du kan vara med din fru!

  Anneli

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar människa. Hade vi alla bott närmare hade du säkert haft besök var och varannan dag med mat och tjänster.

  Härligt med roomservice hemma. :-D

  SvaraRadera
 4. Håller med övriga kommentarer! Vilken härlig underbar människa som knackade på med så bra saker, härligt. jag hade gärna hjälpt er med hundarna tex, men bor i Stockholm :(
  Krya på dig och bli frisk så du kan vara med din älskade fru, tänker på er♥
  Stor kram från Annelie

  SvaraRadera
 5. jag önskar verkligen att jag hade känt er, bor i närheten och hade gärna hjälpt till men jag är nog lite för blyg för att göra som den fantastiska kvinnan gjorde!!
  Blir nästan tårögd när man läser om så snälla människor som verkligen GÖR det!!!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Tänker på er.
  Många styrkekramar till er familj.
  Natalie

  SvaraRadera
 7. Vad underbart att det finns människor som bryr sig så! Heder både till tjejen med maten och grannen som tog med hundarna på promenad! Tänker på er och hoppas att er situation snart förändras ordentligt till det bättre.

  SvaraRadera
 8. Blir så glad att ni får smaka lite naturlig omtänksamhet!!! För oss som bor en bit bort från er och vill göra något så finns det säkert andra människor i vår närhet som behöver omtänksamhet. Många varma kramar till hela din familj, ni finns med i mina tankar hela tiden...trots att jag inte känner er mer än genom bloggarna. TACK för att ni skriver!!! /Susanne

  SvaraRadera
 9. Vilken fantastiskt fin gest! All heder åt denna kvinna. :-)

  Kramar till dig, Lars!

  SvaraRadera
 10. jag läser din och lindas blogg varje dag lider med er .har själv varit med om cancer skiten för 10 år sen när min dotter drabbades av leukemi 8 år gammal och min mamma drabbades av bröstcancer de är friska idag men jag lider med dig men man har någon djävul inom sig som säger till en att klara av allt och det gör man man måste för att överleva själv !!!kram

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt initiativ! Hur stor frys har ni? Vad är favoriträtterna? Nu får vi försöka mobilisera oss, överkomma blyghet osv. Det sista du behöver tänka på just nu är att laga mat, men du/ni behöver energin. Stora kramar.

  SvaraRadera
 12. Många tankar till er! Var bor ni/er adress? Tänkte försöka hjälpa till det jag kan! KRAM!

  SvaraRadera
 13. Jag önskar också att jag bodde närmare, trots att jag är sjuk själv och rörelsehindrad, hade jag mer än gärna hjälpt till med vad jag kunde. Om inte annat så sitta och prata skit en stund över en kopp kaffe!! Många styrkekramar till dig!!!!

  En som följer Lindas blogg sen förra julswappen, och även skickat klappar och kort lite nu och då.

  /Kramar ScrapLinda

  SvaraRadera
 14. Hej Lars! Har en undran har du fortfarande problem med all snö? Vi kommer gärna o hjälper dej med den! Kramiz Mella

  SvaraRadera
 15. Linda som knackade på dörren2 december 2010 16:05

  Hej! Jag förstår att du blev "paff" när jag helt plötsligt stod på er trappa igår och knackade på!!! Så gott att du uppskattade det jag hade med mig. Jag känner för er av hela mitt hjärta och önskar verkligen att du får hem din Linda så ni kan fira jul tillsammans. Jag blir väldigt berörd av det jag läst på din/Lindas blogg de senaste daganar, dels rörd över alla fina kommentarer jag själv fått över min "insats" igår(vilket jag tackar för) och även rörd till tårar över hur Linda kämpar, och även du, på ditt sätt. Hoppas maten och kakan smakade. Stor kram till dig och de dina.

  SvaraRadera
 16. Tänk vad många härliga människor det finns i vårt land, man blir alldeles varm i hjärtat, ni är väl värda denna 'roomservice'!
  Följer ert öde i era bloggar och hoppas att du snart är frisk så att du kan besöka eller ännu bättre få hem din fru till jul.
  Tack för att ni delar med er av allt som händer i era liv.
  Varma kramar/Lotta

  SvaraRadera