onsdag 12 januari 2011

Lite positivt bland allt det negativa ändå !

Idag onsdag så kände jag faktiskt lite glädje, eftersom min fru Linda faktiskt för stunden mår lite bättre trots att sjukdomen isig blir värre och värre. Jag menar efter alla tråkiga läkarbesök, som egentligen bara innebär att vi får höra hur dåliga alla värden är och hur den elaka cancer sprider sig ändå mera. Så känner jag ändå en viss glädje nu när hon faktiskt igår mådde lite bättre och i morse med. för även om hon får feber till och från, som vissa dagar tyvärr kan vara både hög och ihållande. Och med tanke på rådande situation med cancern, som dessvärre inte ser så lovande ut så får man ändå i min sits vara tacksam för dom bra stunder som vi får tillsammans.


Så idag har vi faktiskt för första gången på länge kunnat gå en kort sväng i samhället allihopa med hundarna (tyvärr så saknades Adam) . Även om vi gick i ett oerhört lugnt tempo och stannade lite här och där för att Linda skulle orka med så var det ändå en mycket mysig promenad. Och det är ju bäst att passa på så länge hon orkar och kan för det har man ju tidigare fått erfara att det kan vända oerhört snabbt igen .


simon 2 år

På tal om något annat roligt så tittade jag igår på kort sedan simon var i Williams ålder , dvs ca 2 år. Visst är han underbar ?

5 kommentarer:

  1. Vad härligt att ni fick en mysig promenad ihop. Sug åt er av eran gemenskap, den blir stärkande. Ni är så fina ihop!

    Vackra pojkar har ni också, jag såg lite fler bilder inne hos Linda. Era killar är verkligen bedårande som små!

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni kom ut på promenad!

    SvaraRadera
  3. Vad gott för er att få komma ut, det gör ju så mycket det där lilla!

    Såg bilden på er Simon på Lindas blogg och fastnade för den, så söt kille. Dom andra barnen är också söta men denna bilden är så fin.

    Hoppas på många fler bra dagar för er.
    Kram Helen

    SvaraRadera
  4. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
    1 ÄLSKA STAV
    2 VINNA EX TILLBAKA
    3 KVINNENS FRUIT
    4 FRÄMNINGSSTAV
    5 SKYDDSSTAV
    6 VERKSAMHETSSTAV
    7 GODE JOB STAV
    8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

    SvaraRadera