onsdag 12 januari 2011

Lite positivt bland allt det negativa ändå !

Idag onsdag så kände jag faktiskt lite glädje, eftersom min fru Linda faktiskt för stunden mår lite bättre trots att sjukdomen isig blir värre och värre. Jag menar efter alla tråkiga läkarbesök, som egentligen bara innebär att vi får höra hur dåliga alla värden är och hur den elaka cancer sprider sig ändå mera. Så känner jag ändå en viss glädje nu när hon faktiskt igår mådde lite bättre och i morse med. för även om hon får feber till och från, som vissa dagar tyvärr kan vara både hög och ihållande. Och med tanke på rådande situation med cancern, som dessvärre inte ser så lovande ut så får man ändå i min sits vara tacksam för dom bra stunder som vi får tillsammans.


Så idag har vi faktiskt för första gången på länge kunnat gå en kort sväng i samhället allihopa med hundarna (tyvärr så saknades Adam) . Även om vi gick i ett oerhört lugnt tempo och stannade lite här och där för att Linda skulle orka med så var det ändå en mycket mysig promenad. Och det är ju bäst att passa på så länge hon orkar och kan för det har man ju tidigare fått erfara att det kan vända oerhört snabbt igen .


simon 2 år

På tal om något annat roligt så tittade jag igår på kort sedan simon var i Williams ålder , dvs ca 2 år. Visst är han underbar ?

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni fick en mysig promenad ihop. Sug åt er av eran gemenskap, den blir stärkande. Ni är så fina ihop!

  Vackra pojkar har ni också, jag såg lite fler bilder inne hos Linda. Era killar är verkligen bedårande som små!

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni kom ut på promenad!

  SvaraRadera
 3. Vad gott för er att få komma ut, det gör ju så mycket det där lilla!

  Såg bilden på er Simon på Lindas blogg och fastnade för den, så söt kille. Dom andra barnen är också söta men denna bilden är så fin.

  Hoppas på många fler bra dagar för er.
  Kram Helen

  SvaraRadera