lördag 4 december 2010

Snart jul !!!!!!!!!!

Ja jul ja det är det ju snart. För dom flesta här i landet så är julen en riktigt mysig tid ihop med familj, släkt och vänner. Men i år är jag riktigt nervös för hur julen kommer att bli för oss? Men jag hoppas att vi får ha Linda kvar och att hon får må bättre, men eftersom det hela tiden dyker upp bakslag efter bakslag så undrar man ju? Men hon är stark och envis, så jag hoppas att det hjälper henne att fortsätta kämpa.

Erik 1 år 4/12 2010

Ja idag var det vår son Eriks 1 årsdag. Dessvärre blev den lika rolig som näst äldste sonen Simons födelsedag var den 20 januari i år. Vi hade då precis kommit hem från Neonatalavdelningen med Erik efter 6½ veckors vistelse. Men Erik fick i alla fall uppleva det viktigaste på sin dag, nämligen ihop med sina föräldrar och släktingar. Speciellt viktigt var det ihop med sin mamma, eftersom förmodligen det var den första och sista om inget positivt händer bland forskningen om cancer, vilket jag verkligen hoppas på. Hur som helst så fick vi en stund med Linda idag som var hyfsat pigg en stund i alla fall, vilket var skönt att hon orkade fira hans födelsedag.

bild på Erik med pappa & mamma

Ja den bilden är inte svår att gråta till! Tänk om lille Erik visste vad som händer egentligen? Det är nog en himla tur att han inte gör det! Men men det är nog trots allt som svärfar säger att "Det måste gå på något sätt!" Det gör det ju, men jag har så svårt att få in att min familj är i en sådan krissituation verkligen som vi är i. Men tiden får utvisa och hoppas på det bästa får man aldrig sluta att göra! Men visst är det svårt när sjukdomen rusar fortare än jag hinner förstå den.

24 kommentarer:

 1. Skickar varma styrkekramar till hela eran familj. <3 Tänker på er och håller alla tummar jag hittar, för att Linda ska pigga på sig och få komma hem till er snart. Stor varm kram

  SvaraRadera
 2. Fina ni e... jättefin bild!!!!

  Kram på er

  SvaraRadera
 3. Hej Lars!

  precis den bilden grät jag floder till när jag såg den på Lindas blogg :( Men som du skriver vi får INTE sluta hoppas!!! Och Linda är en kämpe. Hoppas du och alla barnen sover gott i natt!

  Kram Maria
  http://www.mariasdagbok.blogspot.com/

  SvaraRadera
 4. Lars du har nog råkat ut för bland det värsta en familj kan råka ut för. Att livet bara kan vara så sorgligt & orättvist. Man kan inte annat än att gråta när man läser din & Lindas blogg. Massa kramar till dig!

  // Linda (Din klasskamrat i högstadiet)

  SvaraRadera
 5. Många många varma tankar till er och miljarder...driljarder lyckotill sparkar för att din älskade fru som är en sådan otrolig tapper kämpe snart får komme hem till er <3 Och konstigt nog så var det samma för mig (min mamma var sjuk) så lär man sig att leva med detta på något konstigt vis, man liksom accepterar läget och bara glider med...

  Märkligt!!


  Jag har satt in ett inlägg från min blogg hoppas det är okey, OM INTE så meddela mig detta!!!


  Många många många många kramar från Carina med familj!

  SvaraRadera
 6. Jag misste min pappa i levercancer. Han var på tok för ung men vissa saker är bara som de är. Jag trodde aldrig jag skulle bli hel igen men vi människor lär oss tack och lov att leva med mycket. Så en dag var skrattet där. När jag minst av allt anade det...

  Hoppas du och Linda får så mycket tid tillsammans som möjligt.

  Gunilla

  SvaraRadera
 7. Cissi (cecilia.ristilae at mac.se4 december 2010 23:47

  Jag skickar massa värme och ljus till er! Tänker på er varje dag! Så starka människor!

  SvaraRadera
 8. Tänker så på er alla i familjen! Vilken fin bild på lille Erik och hans fina föräldrar. Linda ser trots sjukdomen, så pigg och fräsch ut!
  Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 9. Han är så fin eran lille 1årsfirare. Jag förstår att du är omtumlad.

  styrkerkramar i massor till er bägge!

  SvaraRadera
 10. Otroligt vackra bilder!
  Bevara dom i evigheter, m

  SvaraRadera
 11. Så gripande att se er!
  Jag gläds att ni fick en fin födelsedag för er Erik trots allt.

  "Som er dag, så skall er kraft och vara"

  /bloggläsare från norr

  SvaraRadera
 12. Vilken fin bild kan inte annat än gråta men det MÅSTE ske ett under att fina Linda får leva vidare ber till gud men jag vet inte om han finns i dessa lägen tyvärr Bamsekramar till dig o alla inblandade

  SvaraRadera
 13. Var rädd om den bilden, för Eriks skull. Gör en förstoring och sätt på väggen i Eriks rum. Den kommer att vara viktig för honom i resten av hans liv oavsett. Många kramar!

  SvaraRadera
 14. Tårarna kommer när jag ser bilden.Linda Är En riktigt Kämpe En Hjälte i mina ögon
  Kramar till Hela familjen.

  SvaraRadera
 15. Ni är i mina tankar hela tiden. En enormt fin och känslosam bild på er tillsammans. Ögonen fylls med tårar och jag hoppas att ni får vara tillsammans ännu en tid.
  Hoppet är ju det sista som överger en människa.
  kram änglamamman Susanne

  SvaraRadera
 16. Förra hösten skojade jag och linda i en tråd på familjeliv. Hon fick ena pencilinkuren efter den andra och jag likaså. Men så kom beskedet Cancer och jag hade futtiga urinvägsinfektioner.
  Jag får tårar i ögonen när jag har läst din frus blogg under året. Vilket kvinna du har hittat Lars. En glädjespridare, kämpe och en fantastisk mamma och fru.
  Det gör ont i mig att läsa att hon har blivit sämre. Ni finns i mina tankar. Och jag önskar att jag kunde hjälpa er.
  Bra att du skriver av dina känslor och våga skriva att du gråter. Tror det hjälper dig i det långa loppet. *kramar*

  Stort grattis i efterskott till Erik. Snart blir min son 1 år och är full av bus och man kan se i Eriks ögon att han är lite lurig och busig han också.
  Sköt om er i vintervädret. *kramar* Anna & Oskar

  SvaraRadera
 17. "Det måste gå på något sätt" - trots allt hemskt så finns det hopp i dom orden. många kramar Gunilla N

  SvaraRadera
 18. Jag förstår att du är ledsen, Lars, men det känns så himla uppgivet när du pratar om din sons sista födelsedag tillsammans med sin mamma. Och säkert är du också uppgiven. Försök ändå att hålla hoppet vid liv. Hoppet är det sista som flyr och jag tror att till och med Linda hoppas fortfarande. Ge inte upp, kämpa lite till!

  SvaraRadera
 19. Varm kram till dig, kämpande pappa!
  Vilken kraft du verkar ha som kan jobba mitt i allt detta. Följer båda era bloggar sen jag upptäckte dom, Lindas sen november. Har själv fyra barn o sitter här o känner mig skamsen för att jag gnäller på skitsaker...Vet inte hur du tror, men för mig är det naturligt att vända mig till vår Skapare, i både ilska över en del människors situation och tacksamhet för vad jag själv har i livet. Ingenting kan tas för givet, så är det verkligen. Önskar att ni får fortsatt praktisk hjälp på olika sätt, önskar jag bodde närmre!
  Kramar till dig, Linda o era fina barn!
  Maria i Huddinge(uppväxt i Tidaholm)

  SvaraRadera
 20. Kram Lars!
  Klart ni har Linda kvar till jul!

  SvaraRadera
 21. Skickar en stor kram till hela familjen från andra sidan sjön!!!

  Fina lilla Erik, redan 1år!!

  /Emma med familj

  SvaraRadera
 22. Tårarna rinner när jag läser din och lindas bloggar. Jag känner verkligen med er, jag har själv förlorat min mamm nyligen i cancer. Jag tänker på er familj varje dag. Man orkar gå igenom gott och ont för att man måste och man orkar för det som betyder nåt. Även när det känns som tyngst. Stor kram till dig, linda och er andra nära anhöriga. Sofi

  SvaraRadera
 23. Hej Lars! Jag önskar att jag bodde närmre er så att jag kunde hjälpa till med-ja vad sjutton som helst!! Handla,städa,laga mat,skotta eller whatever,så att du kan ta dej den tid du vill till att lägga på din familj.. Så frustrerande att inte kunna göra något då jag bor 60 mil ifrån... jag hoppas du har många fina vänner i din närhet,det betyder mer än de kan ana i en sån här situation.. De varmaste hälsningar till dej o din familj!
  Kram från en medsyster

  SvaraRadera
 24. Ni är så himla fina på bilden, och man kan ju inte låta bli att gråta när man läser :-(
  Det är så fruktansvärt orättvisst,Linda verkar vara en så undebar människa o varför ska de då drabba henne??? Klart man inte vill de ska drabba någon men.......
  Kram

  SvaraRadera