tisdag 14 december 2010

Snö & Kyla

Snö och kyla är tydligen på väg in igen över landet. Snö ja det är precis vad vi behöver, eftersom vi inte har något annat elände att stå i. Jag hoppas att eländet smälter bort efter jul & nyår. Idag har det varit en ganska mysig dag på jobbet och efter jobbet en mysig sväng med hundarna, vilket är så enormt rogivande och avkopplande. Att få komma hem till ett hem med tänd brasa och tända ljus är också en dröm, som idag blev uppfylld av min snälla fru som tyvärr inte mår så vidare bra.

Men någon annan som inte mår bra heller är nog den där sura gubben som levererar varor från Axfood till Sandhem. För idag tålde han tydligen inte att jag hade bakat in före honom och var i stort sett nästan färdig med avlastningen i Sandhem när han kom. Gubben fullkomligt for ut och började gapa och leva på mig för att jag hindrade varuleveranserna till affären, fast i själva verket så var det ju han som hindrade mig från att göra färdigt mitt jobb. Så jag blev förbannad på honom och gav tillbaka på honom så han teg och fick snällt vänta på sin tur. Det är inte ofta som jag blir arg men när folk beter sig illa och pratar skit om en då tänder även mina cylindrar till på fullt. Näääp nu blir det soffan och brasan.

5 kommentarer:

 1. Tror fan att du blev förbannad.SURGUBBE !!!! som du inte har nog med allt. Ja, vist är det underbart med tänd brasa.Doften och knastret.Vad söt hon är din Linda som ändå trots sin enorma trötthet, orkade fixa detta tills du kom hem.Mysigt, det är kärlek det.Ha en fin kväll och hoppas ni får sova gott.Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Det är rätt! Ryt tillbaka och få dessa orättvisa surgubbar att förstå att inte visa sin ilska och surhet till de som absolut inte förtjänar den!!
  Samma sak hände på mitt jobb idag..en av tjejerna i kassan berättade för mig att en "surgubbe" hade blivit så arg på henne för att rabatten på bullar "tre för" inte syntes i kundens lilla display!

  "Surgubben": Det var ju tre för...!
  Kassörskan: Ja rabatten är dragen, men det syns tyvärr inte på din lilla skärm.
  "Surgubben": Ja men se då till att fixa det omedelbart! Det är ju förfärligt vad ni lurar oss kunder!
  Kassörskan: Jag ska hälsa det till chefen!
  "Surgubben": Ja det hoppas jag för så här får det ju inte gå till!!
  Jag säger då bara Hur tänkte den kunden....???

  SvaraRadera
 3. Klart att man reagerar på nåt dyligt! Härligt ibland att få ge igen,elle hur? Hopåas du får en skön stund i soffan och en lugn natt med god sömn! Tänker på er alla och läser din och frugans blogg varje dag. Varma Kramar Lena

  SvaraRadera
 4. Wow! Du har över 3281 besökare bara idag!!
  Tänker på dig och din fina fru. Du gör rätt i att bara ta en dag i taget och göra det bästa av den.
  Du verkar vara en sån fin människa, pappa, vän. Jag är så ledsen för vad ni måste gå igenom.
  Kramar! Eva

  SvaraRadera
 5. Låta inte hans potensproblem gå ut över dig! ;) *S* Bra, skäll på!

  SvaraRadera