fredag 17 december 2010

Hoppas hoppas på en lugn jul !

Jaha då har det blivit fredagskväll igen då. Efter en hård vecka både jobb mässigt & sjukdomsmässigt, eftersom jag hela tiden oroar mig för hur Linda kommer att må till jul ?. Hon har ju nu hela veckan klagat över smärtor i nacke, arm och huvud mm.

Som sagt så var veckan oerhört tuff med jobb och tankar inför julen, eftersom jag går och oroar mig för hur levern kan bete sig eftersom den är så illa skadad redan i dagsläget. Hörde häromdagen att levern tydligen kunde täppa igen sig och då går det hela över oerhört fort. Men jag känner också en stor oro eftersom hon har ont i nacken & huvudet och samtidigt har feber, vilket av erfarenheter sedan tidigare inte är något bra tecken. Jag tänker hela tiden att, hoppas att helgerna nu får passera utan att något tråkigt inträffar med vår Linda. För jag vill inte att jag och barnen skall knyta samman juletid ihop med sorgetid. Men med tanke på rådande situation så känner jag nu att den här julen i år är extra viktig här hemma med familjen. Så därför ska jag nu vara hemma ett tag från jobbet igen och få tid med familjen, trots att det är oerhört skönt att få åka till jobbet och samla ny kraft. Men viktigaste av allt är ändå familjen och därför vill jag inte missa denna tid nu .Med den här hälsningen så vill jag framföra från mig och min familj ett stort tack till er alla som hjälper oss på ett eller annat sätt. Jag är så glad för all hjälp som vi får så jag tror inte att ni alla vet hur pass tacksam jag är. Jag vet oftast inte vad jag skall säga när jag öppnar dörren eftersom jag blir alldeles mållös av att så många människor bryr sig och verkligen hjälper oss. Så hoppas att ni som hjälper oss läser detta och tar åt er för det ni gör är verkligen en oerhört fint arbete och och en sådan underbar hjälp för min familj. Men nu får jag skriva mer i morgon, eftersom jag är så fruktansvärt trött i huvudet av all oro och rädsla inför framtiden.

25 kommentarer:

 1. Älskade vännen om du visste vad jag tänker på dig o din underbara familj Jag bara håller alla tummar för att din älskade fru ska bli bättre o få leva vidare med er Massor med kramar från en tant på 65 år som skulle vilja ta din frus sjukdom så hon blir bra

  SvaraRadera
 2. Mycket klokt beslut att vara hemma nu Lars. Jag tror inte att du kommer att ångra det. Önskar dig och din familj många fina stunder i jul, trots utgångsläget. Njut av de små ljusglimtarna!
  Mia

  SvaraRadera
 3. Vill också saga att du har en enorm fru som behåller lugnet o orkar skriva på sin blogg varje dag Hón är verkligen en riktig kämpe o därför tror jag att hon klarar detta också Kramar från den 65 åriga tanten

  SvaraRadera
 4. Hej Lars.
  Jag känner inte er men läst Lindas blogg ett tag och hitta nu även till din. Vi är många som tänker på er men det räcker inte långt! Ingen förstår nog inte vilket helvete ni genomlider nu med hopp och förtvivlan. Ta hand om varandra i jul och hoppas Linda får stanna hemma och inte blir sämre.

  Kramis Sofia

  SvaraRadera
 5. Hoppas att ni får en fin och mysig Jul tillsammans.

  Vi öskar att Linda får vara pigg och slippa , all hemsk smärta.

  Vi tänker på er <3
  Kram Lotta & Andreas

  SvaraRadera
 6. Tänker så på er och önskar av hela mitt hjärta att ni får en fin jul tillsammans.
  Kramar
  Maria B

  SvaraRadera
 7. Stanna hemma och ta hand om Linda och barnen! Jobbet finns kvar, men viktigast är familjen!

  SvaraRadera
 8. Hej Lars.

  Allt jag vill säga har redan sagts.
  Men du skall veta att jag och min familj tänker på er/dig.
  Styrka och hopp till dig.
  Leja

  SvaraRadera
 9. vad mysigt att få vara hemma inför jul och fixa och dona inför jul tillsammans och göra julen oförglömlig.

  Hoppas verkligen ni får en riktigt fin jul ihop som ni kan minnas som en glädjens tid.

  Vi är många som tänker på er.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej Lars,

  Förstår att du är orolig för allt och levern som du skriver. Dock är levern det enda förnyelsebara organet vi människor har i kroppen. M a o kan den faktiskt växa till sig på nytt s a s! Vet inte om detta är någon hjälp, men vill at du ska veta åtminstone det mitt i allt elände.
  /Många julkramar och det är klart ni får en fantastisk jul!

  SvaraRadera
 11. Tänker på er! Tror också att du gör rätt i att vara med killarna och din älskade fru nu denna tid. Önskar så att ni får en fridfull jul tillsammans och att Linda slipper smärtorna och kan njuta av julen. Många varma kramar Elin A

  SvaraRadera
 12. Men förstår såå starkt!! Jag är likadan...till en viss gräns, så är jobbets rutiner och avlastning, det som gör livet uthärdligt...!? Men då det inte går längre....så är det hemmet som gäller...

  SvaraRadera
 13. Önskar er en lugn jul tillsammans. Att Linda slipper ha ont och att ni får ha det gott tillsammans denna jul.Styrkekramar från bloggläsare Karin

  SvaraRadera
 14. Bra tänkt !! Stanna hemma nu, tiden kommer inte tillbaka. Hoppas att ni får en fin jul trots allt elende.
  Tänker på er hela dagarna.
  Mega turbo kramar med superkraft till er..
  Catarina

  SvaraRadera
 15. Håller tummar och hoppas att ni får en fin jul!
  Styrkekramar, m

  SvaraRadera
 16. Hoppas att Linda får vara hemma och att det vänder till det bättre!
  Vill bara skicka mycket värme och styrka till dig så du får extra krafter som gör det liten lättare för dig inför julen.
  Önskar er alla en minnesvärd juletid!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 17. Jag är en bloggläsare i Trelleborg som följt er ett tag.
  Har inga klokare ord än att ta en sekund i taget och njut av det fina ni har.
  Styrka får vi när vi behöver det och Lindas styrka har jag beundrat länge.
  Ni har väldigt många som är med er i tankarna och önskar er verkligen en lugn och skön jul utan onödiga orosmoln.

  Varma hälsningar till er alla från Åse.

  SvaraRadera
 18. Hoppas att ni får en härlig jul tillsammans hela familjen. GOD JUL O många kramar från Martina med familj.

  SvaraRadera
 19. Önskar verkligen er familj en härlig jul och att ni får massa fina dagar tillsammans. Det är förstårligt att du är orolig, fullt normalt. Du funderar ju och tänker åt många fler än dig själv.
  Styrkekram från en mamma som förstår lite hur du har det

  SvaraRadera
 20. Du är en fantastisk make och pappa med hjärtat på rätt ställe. Jag hoppas verkligen att ni får en fin jul tillsammans.
  Styrkekramar till er alla.

  SvaraRadera
 21. Vad bra att du kan vara hemma nu. Det är oerhört viktigt för barnen att få stabilitet och det är du som är och kommer att vara den stabila punkten för dem.

  Styrkekram!

  SvaraRadera
 22. Hej I dag blir jag orolig ingen av er har skrivit på bloggen Har det blivit sämre med Linda Tänker på er hela tiden massor med kramar

  SvaraRadera
 23. Tänker på er varje dag! Helt rätt av dig att spendera tid hemma med familjen tycker jag. Hoppas Lindas smärtor försvinner så att även hon känner att det känns mysigt med jul. Kram till er

  SvaraRadera
 24. Hej! ser att Lindas bloggande blir mindre och mindre inte så konstigt eftersom hon har värk men gör mig ändå orolig. Tänker på er och sänder kramar.

  SvaraRadera
 25. Hej.
  Tittar på inlägget "över" mig och även jag har slagits av det. Sitter och tittar från morgon till kväll om ni/du skrivit något. Ni känner inte mig men har följt er länge.
  Ser att du är en otrolig stark man som kan/måste ta detta. Hoppas och tror att du orkar!!! Styrke kram till dig Lars. Och en riktigt god jul!!
  Glöm INTE att be om hjälp.
  Styrke kramar.
  Leja

  SvaraRadera