tisdag 30 november 2010

Vilken mardröm man lever i !

Jaha så har även tisdagen lidit mot sitt slut, Ja lida ja, det gör verkligen min fru. Hon ligger fortfarande inlagd på sjukhuset med hemska smärtor och kramper. Hon är även trött och orkeslös och kan knappt förflytta sig, vilket är hemskt bara man tänker på det. Hemskt är även att jag har blivit förkyld, vilket gör att jag inte kan hälsa på henne. Både hon och många av de andra där är oerhört känsliga för baciller och sjukdomar.

Bild på förkyld man
bild från wikipedia
Jag hoppas att mina goda vänner som hälsade på mig nu ikväll hemma i vårt hus även tog med sig min förkylning, så jag kan åka in och vara med min familj. Jag hoppas även att dom verkligen hittar något snart som gör henne bättre, fast jag vet ju egentligen vart det hela tar vägen. Fick förresten ett mycket informationsrikt samtal idag från en av läkarna på Ryhov, som verkligen tog sig tid att förklara för mig om hur det hela med Linda egentligen är.

Jag får ofta frågan av många, om hur jag orkar att arbeta under tiden, men räddningen är nog jobbet. Eftersom att på jobbet så har man hela tiden något annat att tänka på och fullt upp så man hinner inte att sitta hemma själv och tänka en massa tankar om vad som kan och händer. Men visst är jag väldigt rädd och ledsen för vad som kommer framöver. Men nu ska jag gå och lägga mig så jag har en chans att friskna till så jag kanske kan hälsa min fru.

27 kommentarer:

 1. Hoppas du får något ro inatt!! Krya på dig snabbt så ni kan va med varandra!! Kram<3

  SvaraRadera
 2. Vilken bra läkare som tog sig tid att prata med dig och informera. Hoppas att du får vila och kureraa dig så du får träffa Linda i morgon. Kram.

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen din förkylning släpper så du kan åka in o va hos Linda. Kramiz

  SvaraRadera
 4. Håller självklart med föregående inlägg... bli frisk fort... så du kan va hos din Linda.
  Massor av styrkekramar.

  SvaraRadera
 5. Hoppas du snabbt frisknar till så du kan vara hos Linda så mycket det går...jag hoppas naturligtvis att Linda piggnar till och snart är hemma hos dig och barnen. Tänker på er KRAM

  SvaraRadera
 6. Hej
  Tänker på er familj och jag önskar av hela mitt hjärta att allt ordnar sig och du får din fru hos dig, tänk positiv , fast det är inte lätt alltid.
  många styrkekramar Från Natalie

  SvaraRadera
 7. Hoppas verkligen du snart är frisk så ni får vara tillsammans.

  Tillsammans är ni starka!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Jag vet vilket helvete du lever i, och känslan av att inte räcka till. Tyvärr bor jag i Sthlm, så jag hoppas innerligt att någon kommer och tar hand om era hundar ett tag.

  Du behöver vila, fokusera och mobilisera dig inför vad som komma skall. Jag skickar dig miljoner styrkekramar, du kommer att ordna detta - även om du här och nu bara känner maktlöshet. Du är en stark och bra person.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Usch, vad jobbigt att en förkylning hindrar dig från att vara med Linda. Hoppas verkligen att den ger sig i väg snart.
  Jag hoppas även att vi båda kan få vakna upp och bli fria från våra mardrömmar.
  Krya på dig
  // Anna

  SvaraRadera
 10. Sköt om din förkylning. Drick något varmt till kvällen så du får slappna av lite om det går och får sova. Krya på dig. /Karin bloggläsare

  SvaraRadera
 11. Bra att du kan sova det är stärkande
  Krya på dig ta hand om dig.
  Så du kan åka till Linda.
  kerstin

  SvaraRadera
 12. Hoppas du mår bättre efter en natts sömn? Du är en stark man,tycker jag. Hoppas Linda kommer hem snart till famijen. Varma kramar till er alla

  SvaraRadera
 13. Tänker på er hela tiden! =´(
  Kramar/Mima

  SvaraRadera
 14. Smärtsam läsning , känns i hela min kropp .
  Vad är liv , vad är kärlek när det ibland gör så ont ?
  Det bästa , det bästa att ha fått möjlighet att uppleva ...

  I mina tankar finns ni allihopa ,

  SvaraRadera
 15. Jag hoppas verkligen att jag tog din förkylning med mig hem i går kväll! Jag hade mer än gärna tagit med mig en del av din sorg och rädsla också. Men du är inte ensam i allt det här! Vi finns runt om kring dig och jag kommer precis som jag sa i går att ha tät kontakt med dig så länge du själv tycker att det är okej. Jag vet att det är svårt att be om hjälp, stöd, sällskap osv därför kommer jag att erbjuda dig det och det är bara att säga nej om du inte orkar.
  Hoppas att du fått sova i natt, jag tror faktiskt på "knepet" att hålla om Frida i sängen. Hundar ger så mycket värme och jag är säker på att du känt dig lite mindre ensam om du hade henne i sängen!
  Stor kram!

  SvaraRadera
 16. Jag följer både dej och Linda via bloggen och önskar er allt gott i världen. Var rädd om dej och akta dej för att jobba för distraktion för mycket. Jag vet av egen erfarenhet hur skönt dt kan vara, men också hur farligt det är eftersom det liksom alltid kommer ikapp. Stor kram!

  SvaraRadera
 17. Ni finns i mina tankar hela tiden. Kollar era bloggar sähert 10 ggr om dagen. Ni har nästan blivit som en del i familjen.

  Skickar mina varmaste tankar och kramar här från Norrland <3

  SvaraRadera
 18. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du skall känna dig bra snart så att du får gå och krama Linda.
  Massor med styrkekramar till dig, barnen och svärföräldrarna.
  Kram netha

  SvaraRadera
 19. Hoppas du blir frisk snart så du kan hålla hennes hand... Men det kanske är kroppen som säger att du ska vila lite...

  SvaraRadera
 20. Jag tycker du är en helt otroligt fin person som kämpar för de dina. Jag har följt Lindas blogg och nu följer jag även din. Du uttrycker dig så fint och sätter ord på eländet. Jag önskar så att ni kommer att få fira den här julen tillsammans hela fina familjen!!!
  Tänker mycket på er!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 21. Tänker mycket på er även om vi inte känner varann. Har stått vid sidan av och sett en liknande kamp föras och kan bara av hela mitt hjärta säga att jag önskar er allt gott!

  Bra att du vågar blogga om eländet och blotta dig på det sättet. Hoppas att den styrka och enegi vi läsar skickar till dig och Linda har någon effekt och att de som står er nära orkar och vågar finnas där för er!

  Varma hälsningar
  S

  SvaraRadera
 22. Hej!
  En liten undran bara..... att jobba och tänka på annat är nog bra men tänk på att Linda och barnen behöver dig så mycket som möjligt just nu.
  Snart är det kanske försent och du ångrar att du inte var hos henne på dagarna istället.
  Jag tänker då på vad Linda skrev när du var och servade bilen medans hon var på sjukhuset för inte så länge sedan.
  Hoppas bara din förkylning ger med sig snabbt.

  Kramar

  SvaraRadera
 23. Hoppas du piggnar till snart.
  Tänker på er alla och skickar en jättkram.
  Svea

  SvaraRadera
 24. Sanna m S, B och J1 december 2010 13:12

  Tänker på er och er familj. Förstår att det är tungt för er allihop.

  SvaraRadera
 25. Hej Lars!
  Jag tänker på dig och din familj!
  Sköt om dig!

  /Benny

  SvaraRadera
 26. Varm kärlek från en medmänniska. Att våga vara där man är, det är svårt men viktigt! Kram

  SvaraRadera
 27. Mitt hjärta blöder för dej och Lindas skull. Önskar precis som alla andra att det gick att göra henne frisk. Nu!

  Lev ditt liv som DU vill just nu. Jobba, var hemma ensam eller med barnen, det angår ingen annan än dej och Linda (läste en obetänksam kommentar en bit här ovanför). Varje vettig människa förstår ju att ingen av er skriver om precis allt i era liv och hur ni lägger upp era dagar och vad ni pratar om osv.

  Du kommer klara det här även om det inte känns så nu. Låt var sak ha sin tid. Ha inte dåligt samvete för Linda eller barnen. Du är också bara en människa som gör så gott du kan.

  Många stora kramar!

  SvaraRadera