måndag 27 december 2010

Usch vad trött jag är!

Måndagen har nu snart passerat och efter en dag fullt med folk från både hemsjukvård och hemvård o gud vet vad så är jag nu helt slut! Det är klart att dom små kottarna också tröttar ut en rejält med deras impulsivitet och ständigt passande. Men tur att dom finns för annars hade man ju kanske haft några minuter över till att sova en stund på dagarna, men det slipper man oroa sig för. ;-)


Lille Erik 1 år


Men imorgon bitti så är vi barnfria, tack vare svärmor Elisabeth. Så jag ska gå ut med hundarna en sväng i skogen innan frukost och för en gångs skull få lite egentid. Det ska bli underbart skönt å jag längtar redan! Så jag säger nu godnatt till er allihopa. Så lovar jag att ett långt inlägg kommer i morgon, när jag äntligen fått en hel nattsömn som inte erbjudits på bra länge.


Lille William 2 år

6 kommentarer:

 1. Så sant så sant... kudden har kallat på mej i flera timmar... har slagit in massor av paket till mina älskade extra-barn så vi kan fira bonus-julafton imorrn!
  Ni finns i mina tankar alltid!
  Håller tummarna för er så det knakar!
  Största kramen och hoppas du och Linda sover och snarkar sen länge!
  Åsa ;-)

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni fick en trevlig biostund idag.

  SvaraRadera
 3. Vilka jättesöta pojkar ni har Hoppas att Linda blir bra så hon får se dom växa upp Du är en klippa för henne o dina barn Kram

  SvaraRadera
 4. Tankarna är hos er.
  Kramen om.

  SvaraRadera
 5. Beundrar din och Lindas kämparglöd! Förstår din panik och rädsla....

  SvaraRadera