fredag 31 december 2010

Nyårsafton 2010

Så har det äntligen blivit nyårsafton 2010. Genast tänker jag på och undrar hur nästa år ska bli ?, Men det kan ju inte bli värre knappt än detta året. Tyvärr så är jag rädd för att året inte slutar så bra och 2011 kommer ju förmodligen inte börja så bra heller. Men hur som helst så får man vara glad för det lilla man får och även om jag förmodligen kommer förlora min fru så kommer alltid minnet av henne finnas kvar, och framför allt så har vi ju fått världens goaste grabbar.

Men hur som helst så vill jag passa på att önska alla nära & kära samt alla bloggläsare ett gott nytt år, eftersom jag dom senaste dagarna haft fullt med både barnen och sjukhusbesök mm. En del säger att man ska sluta oroa sig och leva så länge det går, men det är ju lätt när man vet vad som kommer att ske framöver ?. Men men jag försöker ändå ta dag för dag men det är inte lätt. Men jag ändå mitt bästa tycker jag ändå. Men men nu skriver jag mer nästa år.

Gott Nytt År på er alla bloggläsare !

10 kommentarer:

 1. Ja, du gör ditt bästa Lars. Du kan inte göra mer! Och det är klart att du inte kan sluta oroa dig, du lever ju mitt i helvetet och vet inte när det ska sluta eller hur?
  Mina tankar till dig. Kram/E

  SvaraRadera
 2. Våra tankar är hos er ständigt.ta vara på tiden ni har.Kram

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt År. Jag tänker på er.
  Kram Maria A

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År.
  Gör det bästa av tiden.
  Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men här försöker vi njuta av de stunder vi får tillsammans.

  // Anna

  SvaraRadera
 5. Nix, man kan inte bara "släppa allt" oavsett vad förstå sig på-are säger. Man kan inte styra över sina egna tankar när varenda sak, doft och intryck påminner om något speciellt.
  Jag hittade din blogg häromdagen och fastnade i den så jag höll på att komma för sent till jobbet...! :) Du skriver helt fantastiskt bra!
  Att önska er ett "Gott nytt år" känns en smula patetiskt när ni (och vi genom era "trevliga" bloggar!) är tämligen säkra på vad som kommer hända framöver, men jag önskar i alla fall att ni ska ha det så bra ni kan och ta hand om varandra!

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År till er familj.. jag har följt Lindas blogg över ett år. Jag läser och ber, ber och läser... Nu när jag förstår att det är tungt så ofattbart tungt så ber jag att du på något sätt skall känna dig buren genom den här tiden. Eftersom jag är troende så är det Gud jag tänker på att han skall lyfta dig, trösta dig och omfamna dig och dina barn. Tyvärr är livet på jorden inte så lätt som vi skulle önska och vi går igenom dalar och ibland även på höjderna. Svaren på alla våra frågor finns inte här, men vi har ett löfte att Gud ändå alltid finns nära och vill vara där nära nära.. jag ber att Linda skall få känna av den friden och naturligtvis att smärtan skall få avta.och jag ber för dig och barnen att ni också skall få känna frid mitt i all oerhörda ledsamhet.

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År Lars! Läser din och Lindas blogg varje dag och beundrar eran ork att dela med er av allt! Kramar.

  SvaraRadera
 8. Tittade tillälligt in på din och Lindas blogg
  Sitter nu här med tårar i ögonen och en stor klump i magen.
  Jag beundrar er båda två som har det så enormt tufft i er situation.
  Ville bara lägga kvar ett litet meddelande och säja " Var starka, ta hand om varandra, jag beundrar ER ! "
  / J

  SvaraRadera
 9. Du är så bra Lars!! Du kommer ta hand om killarna hur bra som helst! Förstår att det inte känns så roligt att tänka på hur året ska blir... Ta han om varandra!! Kram!

  SvaraRadera
 10. Varma hälsningar till dig!
  Vilken fantastisk make Linda har i dig! Jag "känner" er bara genom bloggarna, men jag beundrar er båda väldigt mycket. Linda för hennes oerhörda styrka, dig för din värme och närvaro.
  Ni finns ständigt i mina tankar! Jag hoppas av hela mitt hjärta att 2011 blir bra för er, även om oddsen inte är så goda just nu...
  Varma hälsningar / Helena

  SvaraRadera