söndag 21 november 2010

Snart är det Måndag igen !

Nu har äntligen kvällen kommit och jag och frugan har varit och lämnat bort några barn hos svärmor & svärfar så man har lite chans att återfå några sömntimmar innan morgondagens arbete väntar tidigt imorgon bitti .Så imorgon bitti kl 04:00 så ringer telefonen och får jag alltid höra av min fru (Linda), som ständigt måste kommentera varför jag måste gå upp så tidigt. men jag tror knappast att hon varken vill eller kan gå upp och åka ner och börja med mitt jobb så kan jag byta av henne frammåt 10 tiden, vilket skulle vara skönt i och för sig. Men måndagar innebär alltid mycket arbete med både många stopp och gammalt bröd ska bort och nytt in. Så därför är det nog bäst att jag hoppar i säng nu , så jag är utvilad till i morgon bitti.

3 kommentarer:

 1. Hihi, jo om du bara gick upp kl 4 och inte låg och snoozade så länge så hade jag inte klagat över alarmet som spelar. Men det har blivit bättre på den fronten. Förut kunde melodierna spela bra länge på morgonen innan du stängde av, men nu är du sekundsnabb ibland och det är inte ens alltid jag vaknar. :-)

  Puss på dig älskling!!

  SvaraRadera
 2. Va roligt att få läsa dina tanker och funderingar, Lars! Du, jag måste fråga... det har inte kommit något brev i lådan till dig i veckan som gick? Kramar / Tina

  SvaraRadera
 3. Under tiden som jag har följt din frus fantastiska blogg har tankarna många gånger gått till dej. Hur får ni ihop vardagen? Mitt i allt vardagskaos, får jag intycket av att ni trots allt får det att fungera. Det måste fungera. Men hur laddar du batterierna? Dessa borde lätt laddas ur av all oro för din älskade fru Linda. Er USA-resa glädjer mej.

  Vill slutligen säga att jag uppskattar din blogg, som lyfter fram anhörigperspektivet.

  varma hälsningar/ Jennie - 3-barnsmamma

  SvaraRadera